Γράμμα σε ένα bullying friend

bullying

Φίλε μου,

σε εσένα μιλάω που νομίζεις ότι είσαι κάτι σημαντικό.

Σε παρατηρώ κάθε μέρα . Βλέπω πως συμπεριφέρεσαι στην παρέα σου. Βλέπω τον ειρωνικό τρόπο που μιλάς στους άλλους . Παρατηρώ τον τρόπο που περπατάς, που κοιτάς και γελάς.

Εσύ νομίζεις ότι είσαι έξυπνος ,μάγκας ,δυνατός. Νομίζεις ότι όλος ο κόσμος γυρίζει γύρω από εσένα. Χωρίς να λογαριάζεις κανέναν ,κάνεις τους άλλους να πονούν είτε ψυχολογικά είτε σωματικά. Προκαλείς φόβο για να χαίρεσαι εσύ. Επίσης ,τους κάνεις να ντρέπονται καθώς τους κοροϊδεύεις βρίσκοντας το ευαίσθητο σημείο τους.

Αν πας από την άλλη πλευρά θα καταλάβεις πώς νιώθει το θύμα σου. Βρέθηκα και εγώ απέναντι σου. Στεναχωρήθηκα, πόνεσα , έκλαψα αλλά στο τέλος κατάφερα και σε νίκησα. Στηρίχθηκα στα πόδια μου, πήρα μια βαθιά ανάσα και σου έδωσα αυτό που σου αξίζει. Μακάρι όλα τα παιδία σαν έμενα να μπορούσαν να μιλήσουν και να πουν αυτό το τραγικό που τους συμβαίνει. Εγώ μίλησα ,φώναξα, το κατήγγειλα για να σβήσω την χαρά σου, για να καταλάβεις πόσο πιο μικρός και αδύναμος είσαι από ότι θες να δείξεις.

Το bullying φίλε μου είναι για τους δειλούς  και εγώ δεν είμαι δειλή.

Γι’ αυτό  θα σταθώ δίπλα σε όλους αυτούς που πονούν από εσένα και θα γίνουμε μια γροθιά για να νικήσουμε εσένα και όλους τους όμοιους σου.

ΔΕΝ ΣΕ ΦΟΒΑΜΑΙ !!!!

Το θύμα σου

Υ.Γ. Αφιερωμένο σε όλα τα παιδιά που δέχονται bullying.

         Γεωργία      Καπουσούζογλου

Top