Χοιρινό με σέλινο
ΥΛΙΚΑ
- 2κ μπούτι χοιρινό κομμένο σε μερίδες
- 1κ σέλινο χοντρό η σέλερι
- 1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
- 1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα
- 2 κρεμμύδια χοντροκομμένα
- αλάτι ,πιπέρι
- 1 ποτήρι ελαιόλαδο
- 2 λεμόνια
- 2αυγα
- 1κγ κορν Φλάουερ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε και στραγγίζουμε το χοιρινό και βάζουμε το λάδι στην κατσαρόλα να κάψει να σοτάρουμε τα κομμάτια του.
- Παράλληλα έχουμε πλύνει πολύ καλά τα φύλλα του σέλινου τα κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια και τα ζεματάμε για 5 λεπτά σε καυτό νερό και τα στραγγίζουμε.
- Αφού έχουμε σοτάρει το κρέας ρίχνουμε τα κρεμμύδια, τον άνηθο, λίγο νερό και αφήνουμε το φαγητό μας να πάρει μια βράση.
- Στην συνέχεια αφού έχει βράσει το κρέας ρίχνουμε το σέλινο, το αλάτι, το πιπέρι και ετοιμάζουμε το αυγολέμονο.
- Σε μια λεκανίτσα βάζουμε τα αυγά το χυμό λεμονιού και το κορν Φλάουερ και με μια κουτάλα παίρνουμε ζεστό ζουμάκι από το φαγητό μας και το ανακατεύουμε συνεχώς.
- Τέλος ρίχνουμε το αυγολέμονο στην κατσαρόλα με το κρέας μας κουνώντας την αρκετά δυνατά.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!
Δέσποινα Απ.
Σχολιάστε
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.