ΥΛΙΚΑ:
600gr κανταίφ
1 1/2 βιτάμ ή βούτυρο καθαρό
ΣΙΡΟΠΙ:
1 κιλό ζάχαρη
3 ποτήρια νερό
ΚΡΕΜΑ:
2 1/2 λίτρα γάλα
10 κρόκους
20 κουταλιές ζάχαρη
10 κουταλιές νισιστέ
4 βανίλιες
2 δόσεις σαντιγύ.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ξάνουμε το κανταίφ και το στρώνουμε σε ταψί . Σε μια κατσαρόλα καιμε το βούτυρο και περιχύνουμε σιγά σιγά όλο το κανταίφ . Ψήνουμε στον φούρνο , να ροδίσει και το αφήνουμε να κρυώσει . Πασπαλίζουμε (προαιρετικά) με αμύγδαλο φιλέ αφού πρώτα φτιάξουμε το σιρόπι ρίξουμε το ζεστό στο κρύο κανταίφ ώσπου να ποτίσει.Φτιάχνουμε την κρέμα, την στρώνουμε και βάζουμε στο ψυγείο να πήξει . Προσθέτουμε την σαντιγύ και πασπαλίζουμε