ΥΛΙΚΑ:
200 ml χυμό φράουλα
2 σακουλάκια ζελατίνη σε σκόνη
1 σακουλάκι ζελέ φράουλα
Προαιρετικά κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι τον χυμό με την ζελατίνη σε σιγανή φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί η ζελατίνη , έπειτα ρίχνουμε και το ζελέ και ανακατεύουμε καλά . Κατεβάζουμε από την φωτιά και ξαφρίζουμε.Μοιράζουμε σε θήκες σιλικόνης και τα βάζουμε στο ψυγείο τουλάχιστον για 2 ώρες .
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!
