ΥΛΙΚΑ:
- 200 γρ. κουβερτούρα, ψιλοκομμένη
- 100 γρ. κουβερτούρα λευκή, ψιλοκομμένη
- 12 γλειφιτζούρια, μπαστουνάκια
- 20-30 γρ. sprinkles, για τη διακόσμηση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Λιώνουμε τις σοκολάτες σε μπεν μαρί ή στον φούρνο μικροκυμάτων στα 800 watt για 1,5 λεπτό (σε κατάλληλο μπολ καλυμμένο με μεμβράνη).
- Στρώνουμε ένα ταψάκι με λαδόκολλα.
- Δημιουργούμε καρδούλες βάζοντας αντικριστά και ενωμένα μεταξύ τους δύο γλειφιτζούρια μπαστουνάκια και τις γεμίζουμε με τη λιωμένη σοκολάτα.
- Τις πασπαλίζουμε με τα sprinkles και τοποθετούμε στη βάση τους τα καλαμάκια, ώστε να μπορούμε να τις κρατάμε.
- Αφήνουμε τις καρδιές περίπου μισή ώρα για να κρυώσει και να σφίξει η σοκολάτα.
- Έπειτα, τις βγάζουμε από τη λαδόκολλα και τις απολαμβάνουμε.