Χριστουγεννιάτικα Γλειφιτζούρια

ΥΛΙΚΑ:

  • 200 γρ. κουβερτούρα, ψιλοκομμένη
  • 100 γρ. κουβερτούρα λευκή, ψιλοκομμένη
  • 12 γλειφιτζούρια, μπαστουνάκια
  • 20-30 γρ. sprinkles, για τη διακόσμηση

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

  • Λιώνουμε τις σοκολάτες σε μπεν μαρί ή στον φούρνο μικροκυμάτων στα 800 watt για 1,5 λεπτό (σε κατάλληλο μπολ καλυμμένο με μεμβράνη).
  • Στρώνουμε ένα ταψάκι με λαδόκολλα.
  • Δημιουργούμε καρδούλες βάζοντας αντικριστά και ενωμένα μεταξύ τους δύο γλειφιτζούρια μπαστουνάκια και τις γεμίζουμε με τη λιωμένη σοκολάτα.
  • Τις πασπαλίζουμε με τα sprinkles και τοποθετούμε στη βάση τους τα καλαμάκια, ώστε να μπορούμε να τις κρατάμε.
  • Αφήνουμε τις καρδιές περίπου μισή ώρα για να κρυώσει και να σφίξει η σοκολάτα.
  • Έπειτα, τις βγάζουμε από τη λαδόκολλα και τις απολαμβάνουμε.