ΥΛΙΚΑ:
500gr ζάχαρη άχνη
1 σακουλάκι φαρινάπ
320 gr βούτυρο
160 gr κονιάκ
16ο gr γάλα
5 αυγά
ξύσμα λεμονιόυ
2 βανίλιες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Χτυπάμε την ζάχαρη άχνη , τους κρόκους και το βούτυρο να αφρατέψουν.Χτυπάμε τα ασπράδια μαρέγκα και τα προσθέτουμε στο προηγούμενο μίγμα σιγά, σιγά να μην χάσει τον όγκο του . Μετά προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά ανακατεύοντας και στο τέλος το αλεύρι . Αδειάζουμε σε βουτυρωμένο 30άρι ταψί και ψήνουμε για περίπου 1 ώρα . Μόλις κρυώσει το κέικ βάζουμε μέσα ένα φλουρί μετά πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη .
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!