Το ωραιότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο #not

bare-tree

ΝΟΤΕ: Αυτό το άρθρο περιλαμβάνει ΜΟΝΟ αντικειμενικές απόψεις και δεν περιλαμβάνει ΚΑΘΟΛΟΥ τις υποκειμενικές απόψεις της συντακτικής ομάδας! :Ρ

 

Σε όλους από εμάς αρέσει να στολίζουμε. Από το σπίτι μας μέχρι την αίθουσα στο φροντιστήριο μας παντού απολαμβάνουμε να αφήνουμε την “πινελιά” μας με το κάθε στολίδι που διακοσμούμε. Οι σχολικές μας τάξεις δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν εξαίρεση. Για αυτό και εμείς αποφασίσαμε να κάνουμε μια έρευνα για τις πιο όμορφα στολισμένες τάξεις του σχολείου μας! Ας δούμε τα αποτελέσματα!

12) Β1

Την τιμητική τελευταία θέση από τις (ένα λεπτό… 4χ3… 12 δεν κάνει; Α, ναι, σωστά, τι ιδιοφυίες είμαστε!) 12 τάξεις του Γυμνασίου παίρνει το υπέροχο Β1! Ένα μεγάλο χειροκρότημα παρακαλώ! Είναι τόσο ανυπόφορη και δυσάρεστη η κατάσταση ώσπου μέχρι και οι επαγγελματίες επιστήμονες του σχολείου μάς προειδοποιούν να μείνουμε μακριά της…! Η τάξη δεν είχε τίποτα ενδιαφέρον παρά ένα μικρό δεντράκι στη γωνία με ένα αστέρι που γέρνει περισσότερο από τον πύργο της Πίζας. Και όχι, δεν ξεχάσαμε το δίμετρο δέντρο που στεκεται ξέμπαρκο και έχει καμία 20αριά  πεταμένα λαμπάκια! Καλύτερα θα ήταν αν στολίζατε κανένα ξεραμένο  κούτσουρο!!! Αίσχος…

 

11) Β2

Ύστερα το Β2 έρχεται δεύτερο (από το τέλος, μην χαίρεστε). Η συγκεκριμένη τρυπα μοιάζει με σπηλιά από προϊστορικά χρόνια. Είμαστε σίγουροι πως θα είναι η ομορφότερη τάξη του χρόνου αλλά για τώρα… Τι να πούμε; Έχει ένα χάρτινο αστέρι που για κάποιο λόγο βρήκαν καλή ιδέα το να το βάλουν πλάγια. Εκτός αν βρήκαμε τη τάξη μετά από ανεμοστρόβιλο και ο άνεμος το έριξε και μην ανησυχείτε δεν ήταν το μόνο,(τότε θα το κατανοούσαμε).

10) Α4

Μια τάξη της οποίας ο στολισμός καλύτερα να έμενε καταχωνιασμένο στην αποθήκη του σχολείου είναι το Α4. Αντιθέτως με τις υπόλοιπες τάξεις της Α’ Γυμνασίου, το Α4 αποφάσισε πως θα ακολουθήσει την κλασική, υπερβολικά βαρετή, παράδοση της “απίστευτα φρικαλέας διακόσμησης”. Ούτε μια στάλα πρωτοτυπίας δε βλέπουμε στο δέντρο (που είναι και μισοτελειωμένο) και ας μην χαρακτηρίσουμε τα απαίσια τοποθετημένα φωτάκια που κρέμονται στον πίνακα λες και πέρασε από εκεί ο Βόλντεμορτ!

09) Γ4

Έπειτα θα θέλαμε να τιμήσουμε ιδιαίτερα το τμήμα Γ4, τους ηλικιωμένους του σχολείου μας, που όλοι κάθονται έξω από την τάξη τους και θαυμάζουν την απίστευτη ικανότητά τους να διακοσμούν όλο και πιο χάλια την αποθήκη που αποκαλούν “τάξη”.

08) Γ2

Αχ, αχ, αχ… Να και το αγαπημένο μου Γ2! Εντάξει, πλάκα κάνω, μην το πάρετε και πάνω σας. Προσγειωθείτε στην  πραγματικότητα, όποια και αν είναι αυτή… Μπαίνοντας σε αυτόν τον μελλοντικό παράδεισο, αλλά μόνο μελλοντικό. (Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…) Θα σας αφήσουμε με ένα ανέκδοτο. (Όχι που θα σας αφήναμε έτσι. Αααα πουλάκια μου!) Αυτή η τάξη είναι σαν τον ήλιο. Όχι επειδή ακτινοβολεί ή λαμποκοπά η λάμψη του, αλλά επειδή θέλω να μείνει 149 εκατομμύρια χιλιόμετρα μακριά μου.

07) Β4

Το Β4 σκέφτηκε τουλάχιστον μία πρωτοτυπία. Αποφάσισαν, λοιπόν, να βάλουν στο νανο-δεντράκι τους κάτι απαισιότατα χαρτονένια αστροπραγματάκια (που δεν κολλάνε καν με τα Χριστούγεννα). Άλλο που έχουν τα ακριβώς ίδια με το Β3 γεωμετρικά σχέδια κολλημένα στους τοίχους! Όμως, το κερασάκι στην τούρτα είναι σίγουρα το καπέλο του Άι Βασίλη στο ηχείο. Ότι να ‘ναι! Κανένας δεν ονειρευόταν να τους έρθουν τα δώρα με ένα φορητό σαματά στην καμινάδα τους.

06) Α3

Το Α3 έρχεται στην 5η θέση. Είναι στην πρώτη πεντάδα όμως έχουν σκεφτεί ένα ύπουλο και πανούργο σχέδιο: θέλουν να τυφλώσουν τους δασκάλους βάζοντας όσα περισσοτερα λαμπακια χωράνε στην μικροσκοπική  τάξη τους. Το δέντρο πιο πολύ με κουτσουλιά μοιάζει αλλά… τέλος πάντων. Το σατανικό σχέδιο τους όμως δεν τελειώνει εδώ! Προσπαθούν με κάθε δυνατο τρόπο να κάνουν την τάξη τους οσο πιο ανάμεικτη σε χρωματα γίνεται ώστε να γίνει πιο απωθητική και από διαγώνισμα τετραμήνου στη γυμναστική. Ντροπή σας.

 

05) Γ3

Το Γ3 στο τσακ μπήκε στην πεντάδα καθώς η διακόσμησή του είναι super mid. Είναι ωραία αλλά δεν είναι αρκετή για τη γιγάντια τάξη τους. Έχουν κρεμάσει μία χριστουγεννιάτικη κάλτσα, λες και περιμένουν πως ο Άγιος Βασίλης θα έρθει στην τάξη τους να τους αφήσει όλους 20άρια στο τετράμηνο. Στα όνειρά σας, φυτούλια μου!!!

 

04) Γ1

Τέλεια…! Άλλος ένας στολισμός που σοκάρει! Τα φωτάκια τους είναι λες και κάποιος ελέφαντας είχε κρεμαστεί από πάνω τους. Και καλύτερα ας μη μιλήσω για το δέντρο των τεραστίων διαστάσεων που έχουν “κοτσάρει” εκει νομίζοντας πως κάνουν και τίποτα. Γενικά αν εξαιρέσουμε τα παραπάνω δεν υπάρχει τίποτα (εκτός αν μετριούνται τα ζωγραφισμένα θρανία και το υπέρτατο χάος που επικρατεί)!

 

03) Β3

Αχ… το Β3… φαντάζει τόσο όμορφο όσο ένα όνειρο… Ουπς! Λάθος έκφραση! Όσο ένας ΕΦΙΑΛΤΗΣ. Ο μόνος λόγος που είναι τόσο ψηλά είναι επειδή οι άλλοι στολισμοί είναι ακόμα χειρότεροι. Το μόνο πράγμα που έχουν φτιάξει είναι κάτι γεωμετρικά σχήματα που δεν σκέφτηκαν καν μόνοι τους. Α, και έχουν πετάξει μια μικρή γιρλάντα πάνω στην βιβλιοθήκη τους, τα γλυκούλια! Άξιο θαυμασμού είναι το δεντράκι τους, που στέκεται και απορεί για την απαισιότητα της τάξης του…

 

ΕΠΙΠΛΕΟΝ

Θα θέλαμε να αναφέρουμε επίσης κάποιες άξιας αναφοράς στολισμούς. Ένας από αυτούς το εναλλακτικό δέντρο της κα. Παχούλη που μας εξέπληξε καθώς συνδυάζει την λιτότητα με την καλαισθησία. Η ίδια μας είπε: “ Την εποχή της καραντίνας, ήθελα να στολίσω δέντρο αλλά λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας δεν μπορούσα να πάω να αγοράσω ένα και ούτε είχα κάποιο στο σπίτι μου. Έτσι αποφάσισα να φτιάξω ένα μόνη μου! Πήρα 3 σκουπόξυλα από τον Σκλαβενίτη, γιρλάντες και λαμπάκια και το στόλισα σαν κανονικό δέντρο με τα όλα του!”

Όπως σε όλα τα πράγματα έτσι και εδώ, υπάρχει κάποιος ή κάποιοι που ξεχωρίζει! Και ξεχωρίζει με μεγάλη διαφορά, πολύ μεγάλη διαφορά! Πολλοί θα λέγανε πως το ομορφότερο,πλουσιότερο και φωτεινότερο δέντρο είναι της New York city ή του Λευκού Οίκου. Όλοι αυτοί κι εσύ αναγνώστη μας είστε probably very wrong (όπως λέει και η γιαγιά μου)! Μάλιστα θέλω να προσθέσω πως είσαι νήπιος και μωρός που δεν έχεις σωστή αντίληψη σε αυτή την ηλικία! Εγώ θα ντρεπόμουνα στη θέση σου! Αλλά τώρα δε θα κάνω αυτή τη δουλειά, ούτε θα κάτσω να σου εξηγώ, επειδή «Ό γέγονε γέγονε»(Μετάφραση: ότι έγινε, έγινε), όπως λένε και οι φίλοι μου οι Αρχαίοι . Τώρα όμως αφού διάβασες ίσως και τα  πιο σημαντικά πράγματα που μπορεί να μάθεις σε όλη σου την ζωή, ας μπούμε στο ψητό της υπόθεσης! και η πρώτη θέση ανήκει στις δύο  μοναδικές, πανέμορφες, υπέρλαμπρες και γεμάτες φινέτσα τάξεις του Α2 και του Α1. Ολως τυχαίως είναι τα τμήματα όπου φοιτούμε εμείς που υπογράφουμε το άρθρο. :Ρ

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης