Μία συνάντηση με την Δανάη Μαύρου

Στις 19 Μαρτίου πραγματοποιήσαμε μία εκπαιδευτική εκδρομή στην Χώρα της Νάξου. Εκέι τα μέλη του ηλεκτρονικού περιοδικού «το computerάκι >> συνάντησαμε και πήραμε συνέντευξη από την δημοσιογράφο κα Δανάη Μαύρου που είναι διαχειρίστρια του ειδησιογραφικού ιστότοπου Cyclades Voice (www.cycladesvoice.gr).

Η κυρία Δανάη Μαύρου μας είπε πως η πρώτη της επαφή με το διαδίκτυο ήταν η ασχολία της με παιχνίδια ενώ όταν πήρε την απόφαση να δημιουργήσει μια ηλεκτρονική εφημερίδα στόχευε σε ένα βαθμό να προωθήσει τη Νάξο .

Για την ηλεκτρονική εφημερίδα μας δήλωσε ότι η συντήρηση της αποτελεί ένα κοπιαστικό επάγγελμα για κάποιον ο οποίος επιδιώκει την επιτυχία και την καλύτερη απόδοση σε αυτό που επιλέγει να κάνει . Πράγματι η ίδια καταφέρνει να έχει υψηλά αποτελέσματα όσον αφορά τις επισκέψεις της εφημερίδας της  καθώς και να λαμβάνει θετικές και αξιόλογες κριτικές .

Υποστήριξε πως  βασικό χαρακτηριστικό της επιτυχίας είναι η συνεχής αναζήτηση της εγκυρότητας για τα άρθρα, η ανεξαρτησία, η κρίση δικαίου και η καλή πένα …

Θα θέλαμε να την ευχαριστήσουμε καταρχήν που δέχτηκε την πρόσκληση μας και επιπλέον για τις συμβουλές και τις οδηγίες που στοχεύουν και στην επιτυχία του δικού μας ηλεκτρονικού περιοδικού το οποίο βέβαια έχει ένα συγκεκριμένο θέμα : τα μαθηματικά και την πληροφορική . Χαρήκαμε για τη γνωριμία καθώς και για την καινούργια εμπειρία που αποκτήσαμε !!!

Σχολιάστε

Top