Οι Μεγαλύτερες Ροκ Συναυλίες που Αναμένουμε το 2022

Μπορεί η πανδημία να μη μας έχει κάνει τη χάρη να μας εγκαταλείψει, ωστόσο το μουσικό κοινό δεν μπορεί να περιμένει άλλο για να απολαύσει από κοντά τους αγαπημένους του καλλιτέχνες στα κλασσικά συναυλιακά στέκια. Γι’ αυτό το ενδιαφέρον για τις συναυλίες που ήδη έχουν προγραμματιστεί για το 2022 είναι έντονο… Δείτε, λοιπόν, κάποιες από τις πιο πολυαναμενόμενες συναυλίες που θα… προσθέσουν ρυθμό στις ήσυχες καλοκαιρινές νύχτες!

ironmaiden-coverΣτις 16 Ιουλίου του 2022, θα συναντηθούν με το πιστό ελληνικό “μεταλλικό» κοινό τους οι Ιrοn Μaiden στη μεγάλη αρένα του Ολυμπιακού Σταδίου. Τα ιερά «τέρατα” της μέταλ σκηνής σίγουρα θα δημιουργήσουν ένα σημαντικό καλοκαιρινό event… Special guests στη συναυλία θα είναι οι Airbourne και support act οι Lord of The Lost. Listen to Iron Maiden’s first track in six years, “The Writing On The Wall’

Για τους πιο… σκληροπυρηνικούς οπαδούς της heavy metal σκηνής, έρχονται οι Manowar στις 22 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού. Έχοντας το δικό τους πιστό κοινό αναμένεται να δημιουργήσουν “θόρυβο»  (!) στην Παραλιακή Λεωφόρο!

Ακόμη, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηνών θα φιλοξενήσουμε τους γνωστούς Whitesnake, στις 9 Ιουλίου της ερχόμενης χρονιάς, ενώ δεν θα μπορούσαμε να μην παρακολουθήσουμε τον ασύγκριτο Iggy Pop, με συνοδεία τον μοναδικό Liam Gallagher, το Σάββατο 2 Ιουλίου και πάλι στην Πλατεία Νερού.  Νέα συλλογή από τους Whitesnake με τα blues κομμάτια τους.

 Κρατάμε για το τέλος τη συναυλία που θα συνεπάρει τους τυχερούς θαυμαστές του «Red Right Hand”, που θα προλάβουν να αποκτήσουν ένα εισιτήριο για τη συναυλία του Nick Cave&The Bad Seeds, στις 15 Ιουνίου, για άλλη μια φορά στην Πλατεία Νερού.

 Nelly Fuller

 

1 Σχόλιο

Υποβολή απάντησης