THE FERRAGNEZ – ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ

Παγκόσμια πρεμιέρα έκανε απόψε στο Amazon Prime Video η πολυαναμενόμενη εκπομπή που αφηγείται την εκπληκτική ζωή της διάσημης fashion blogger Chiara Ferragni και του συζύγου της Fedez. Μία σειρά που αποκαλύπτει το παρασκήνιο της ζωής ενός από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια όλων των εποχών και τις πιο οικείες στιγμές μιας νεαρής οικογένειας που αγωνίζεται με πάθος για να πραγματοποιήσει τα όνειρά της. the ferragnez 1

Η εκπομπή θα αποτελείται από 8 επεισόδια και θα προβληθεί σε 240 χώρες. Τα εκατομμύρια των ακόλουθων τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την καθημερινότητα του ζευγαριού και να ανακαλύψουν πράγματα για τη σχέση τους που δεν γνώριζαν.

Η Κιάρα Φεράνι είναι Ιταλίδα επιχειρηματίας, fashion blogger και σχεδιάστρια. Από το 2009 διατηρεί το προσωπικό της blog «The Blonde Salad» ενώ έχει και την δική της σειρά ρούχων και αξεσουάρ «Chiara Ferragni Collection».

Κατάγεται από το Μιλάνο από μία εύπορη οικογένεια με πατέρα γιατρό και μητέρα συγγραφέα. Ξεκίνησε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο του Μιλάνου αλλά τελικά κατέκτησε το διαδίκτυο με την ευφυΐα της και την ομορφιά της. Πριν κλείσει τα 30 κατάφερε να χτίσει μία αυτοκρατορία και να συμπεριληφθεί στη λίστα του Forbes με τις πιο ισχυρές και επιδραστικές προσωπικότητες του πλανήτη, με τα κέρδη του blog της να ξεπερνούν τα 8 εκατομμύρια δολάρια. Δεν πρόκειται για ένα βολεμένο πλουσιοκόριτσο, αλλά για μια δαιμόνια επιχειρηματία με πρωτοπόρες ιδέες που κατάφερε να κατακτήσει τον κόσμο της μόδας και του ίντερνετ. Μάλιστα το blog της και η κολεξιόν της έγινα αντικείμενο μελέτης στη σχολή διοίκησης και επιχειρήσεων του πανεπιστημίου Χάρβαρντ.

Είναι παντρεμένη με τον Ιταλό ράπερ Fedez με το οποίο απέκτησε 2 παιδιά, τον Λεόνε και τη Βιτόρια. Ζουν στο Μιλάνο όπου είναι και το κέντρο των επιχειρήσεών της. Το διάσημο ζευγάρι δημοσιεύει τα πάντα από την προσωπική και επαγγελματική του ζωή στο Instagram αλλά σίγουρα υπάρχουν πολλά ακόμα που δεν ξέρουμε.the ferragnez 4

Είστε έτοιμοι για να ρίξετε μια ματιά στη ζωή του διάσημου ιταλικού ζευγαριού;

ΝΟΡΑ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ

1 Σχόλιο

Υποβολή απάντησης