Αγώνες δρόμου στη Σύρο

images[1]

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου υποστηρίζει δράσεις και προγράμματα, που προάγουν ποιοτικά χαρακτηριστικά της ζωής των μαθητών, όπως η άθληση και η ευεξία, καθώς επίσης τη συνεργασία του σχολείου με την τοπική κοινωνία.

                Στο πλαίσιο αυτό σας ενημερώνουμε σχετικά με τη διεξαγωγή Αγώνων Δρόμου για νέους και παιδιά, στη Σύρο, το Σάββατο 18 Ιουνίου 2016 (τριήμερο του Αγ. Πνεύματος).

                Η διοργάνωση υλοποιείται από τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Δρομέων Σύρου (www.syrosrun.gr)σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δήμο Σύρου. Ευελπιστούμε η συμμετοχή σας να αναδείξει τους αγώνες σε σημαντικό γεγονός και μακροπρόθεσμα  σε θεσμό για την αθλητική και πολιτιστική ζωή του νησιού ώστε να συμβάλει στην προώθηση ενός άλλου τρόπου ζωής με κίνηση και ομαδικό πνεύμα στα παιδιά των σχολικών μονάδων της Σύρου.

                Οι συμμετέχοντες θα διατρέξουν διαδρομές των 100μ, 300μ, 500μ για παιδιά και  2,5 χλμ., 5χλμ. και 10 χλμ. για μεγάλους. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα διανεμηθούν σε όλες τις σχολικές μονάδες και θα ακολουθήσει συνεργασία με  εκπαιδευτικούς και γυμναστές της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης. Παρακαλούμε να ενημερώσετε τις Σχολικές Μονάδες της αρμοδιότητάς σας ώστε, εφόσον το επιθυμούν, να συμμετέχουν μαθητές και μαθήτριες.

Σχολιάστε

Top