Ο μυστήριος θάνατος

Απίστευτες

Μυστήριος θάνατος στο Ντύσσελντορφ ηλικιωμένης γυναίκας. Αδιευκρίνιστα τα αίτια σύμφωνα με την αστυνομία.

Νεκρή βρέθηκε χθες το βράδυ η 75χρονη  Κλάρα Γκρος στο υπόγειο του σπιτιού της. Άγνωστος παραμένει ο δράστης, αλλά όλοι υποπτεύονται ότι το πλυντήριο γνωστής εταιρίας σκότωσε την άτυχη γυναίκα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιδιοκτήτης του πλυντηρίου δεν αφαίρεσε τις βίδες στερέωσης του κάδου, με αποτέλεσμα να μετακινηθεί το πλυντήριο και να χτυπήσει θανάσιμα την ηλικιωμένη που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο πλυσταριό.

Το άψυχο σώμα της βρήκε ο γιος της όταν πήγε να την επισκεφτεί στο σπίτι της.  Αυτόπτες μάρτυρες μας είπαν ότι στις 11.00 η ώρα το βράδυ ακούστηκε δυνατός θόρυβος και τσιρίδες από το υπόγειο του σπιτιού. Η αστυνομία και ο ιατροδικαστής δήλωσαν ότι η Κλάρα Γκρος πέθανε από χτυπήματα στο κεφάλι και σε ολόκληρο το σώμα της.

killerΟ θάνατος της ήταν μια άτυχη στιγμή που στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν και η τελευταία της. Οι πιθανότητες να συμβεί ένα τέτοιο ατύχημα είναι 1 στις 10.0000 σύμφωνα με τις στατιστικές της αστυνομίας.  Η εταιρία που κατασκεύασε το πλυντήριο θα τοποθετήσει άμεσα σε όλες τις συσκευές της ενημερωτικό φυλλάδιο όπου θα αναγράφεται με έντονα γράμματα «Αφαιρέστε τις βίδες στήριξης».

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι την κα Γκρος την σκότωσε πιθανότατα το πλυντήριο, αλλά ας έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερος κάποιος μανιακός δολοφόνος.

Κατερίνα Ζιάγκαλου

……………………………………………………………………………………….

Πρόκειται για φανταστική ιστορία, που θα μπορούσε όμως να συμβεί στη πραγματικότητα, αν κάποιος δεν ακολουθήσει πιστά τις οδηγίες σύνδεσης ενός πλυντηρίου.

Σχολιάστε

Top