Η ουρανοκατέβατη αγελάδα

????????????????????????????????????????????????????????????

Άτυχη γυναίκα  σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια μιας βόλτας με βάρκα σε λίμνη με τον αρραβωνιαστικό της, από αγελάδα που έπεσε από τον ουρανό. Ο άντρας σε κατάσταση σοκ και τραυματισμένος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Τραγικός θάνατος στην Κίνα. Ένα αρραβωνιασμένο ζευγάρι, η Sin Li και ο Jin Jun, καθώς έκαναν βόλτα με βάρκα στην λίμνη της Saka Suka, γνώρισαν την ατυχία. Μια αγελάδα έπεσε κυριολεκτικά από τον ουρανό, με αποτέλεσμα να τραυματίσει σοβαρά τη γυναίκα. Ο άντρας προσπάθησε να βοηθήσει την άτυχη σύντροφο του και  άρχισε να φωνάζει τρομοκρατημένος για βοήθεια. Ένας ψαράς τον άκουσε και έσπευσε  να βοηθήσει. Τους έβγαλε από το νερό και τους μετέφερε στην στεριά. Η γυναίκα δυστυχώς άφησε την τελευταία πνοή της  στο νοσοκομείο, ενώ ο άντρας νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, με σπασμένο χέρι και απαρηγόρητος για τον αναπάντεχο χαμό της συντρόφου του.

BcgnrdXc8Το μεγάλο ερώτημα που σπάζει τα κεφαλιά όλων, είναι το πως βρέθηκε η αγελάδα στον ουρανό και πως έπεσε πάνω στη βάρκα.  Μερικοί πιστεύουν ότι ήταν τρομοκρατική επίθεση, άλλοι ότι την έστειλε ο θεός. Όμως η πραγματική αλήθεια βρίσκεται λίγο μακρύτερα, και συγκεκριμένα στην Ταϊλάνδη, οπού ένας Κινέζος λαθρέμπορας, ο Sha Lin, πουλούσε αγελάδες, ειδικά εκπαιδευμένες για να σκοτώνουν και ταϊσμένες με τοξικές ουσίες.

Ο λαθρέμπορας συνελήφθη, αλλά οι συνεργάτες του διέφυγαν μαζί με τις αγελάδες και πιθανόν να συνεχίσουν αλλού τη δουλειά τους. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, όμως η αστυνομία ανακάλυψε ότι κατείχε παράνομη αδεία πιλότου και πως η τελευταία πτήση  του ήταν ως μεταμφιεσμένος γέρος,  στη λίμνη Saka Suka λίγο πριν από το τραγικό γεγονός. Σύμφωνα με ανώνυμες πηγές, ο Sha Lin μετέφερε με το αεροπλάνο του 5 αγελάδες που προορίζονταν να χρησιμοποιηθούν σε τρομοκρατικά χτυπήματα μιας νέας τρομοκρατικής ομάδας.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία το 99% των πιθανοτήτων είναι να πρόκειται για «λάθος» τρομοκρατικό χτύπημα, αλλά πάντα θα υπάρχει το 1% που ποτέ δεν θα το μάθουμε.

Θανάσης Παπαβασιλείου

 ……………………………………………………………………………………………………………………………………….

Εμπνευσμένο από ένα αληθινό περιστατικό που συνέβη το 1997, όταν ένα ρωσικό φορτηγό αεροπλάνο, με πρόβλημα στον κινητήρα, αναγκάστηκε να… πετάξει μια αγελάδα που μετέφερε, η οποία πέφτοντας βούλιαξε μια βάρκα γιαπωνέζων ψαράδων.

Σχολιάστε

Top