ClashRoyale

cr_logoΤο ClashRoyale είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής της supercell που κυκλοφόρησε παγκοσμίως στις 2 του Μάρτη του 2016. Παίζεται στο κινητό, στο τάμπλετ ή στο λαπτοπ.  Διαρκεί μόνο 3 λεπτά με ακόμη 1 λεπτό παράταση αν χρειαστεί.  Ακόμη κι αν δεν έχει αναδειχτεί αντίπαλος, το παιχνίδι καταλήγει σε ισοπαλία. Αυτά τα 3 λεπτά είναι  αρκετά για να μπορέσεις να ξεδιπλώσεις το ταλέντο σου στον πόλεμο, αλλά και να μην σε κουράσει η μικρή οθόνη.

Το παιχνίδι έχει κάρτες και προστατεύεις τα 3 κάστρα σου. Οι παίκτες ανάλογα με τους επίπεδο, κερδίζουν τρόπαια ή και αρένα.Υπάρχουν έντεκα αρένες (με εξαίρεση στρατόπεδο εκπαίδευσης)  και υπάρχουν οι κάρτες: Comons, Rare, Epicsκαι Legendery. Ένας παίκτης κερδίζει μια μάχη όταν καταστρέψει  περισσότερους πύργους από τον αντίπαλο, είτε με την καταστροφή του «Βασιλικού Πύργου» του αντιπάλου.

clash royaleΣτο shop υπάρχουν κάρτες που μπορείς να τις αγοράσεις με τα λεφτά που έχεις. Κάθε τρεις μέρες υπάρχει μια σπέσιαλ προσφορά και κάρτες EpicChestκαι LegenderyChest.Ακόμα μπορείτε να αγοράσετε με Googleplayτα διαμάντια και τα λεφτά.

Μια άλλη σελίδα είναι οι Arenesκαι τα Chestπου κερδίζεις από τους αγώνες. Μετά υπάρχουν τα Clans, όπου μπορείς να επικοινωνείς με τους συμπαίχτες σου. Και η τελευταία σελίδα είναι τα tournamentsόπου ξεκλειδώνονται level 8. Αα! Τα levels είναι το μεγάλο κάστρο που ε΄χεις δηλαδή το Konigslevel, και πάνε μέχρι το 13. Τοrequest είναι να ζητάς κάρτες από τους συμπαίχτες σου να τις κάνεις αναβάθμιση.

Μερικές συμβουλές…

  • Οπωσδήποτε μπες σε clan
  • Όσες κάρτες δε χρησιμοποιείς, δωρίσε τες. Παίρνεις πόντους για να ανέβεις επίπεδο και λεφτά
  • Ζήτα κάρτες. Ζήτα και θα λάβεις.
  • Μην βιάζεσαι. Περιμένε να φτάσει το elixir στο Φούλ πριν παίξεις.
  • Παίξε αμυντικά. Δες με τι σου επιτίθεται ο αντίπαλος και αναχαίτισε τον. Ετσι, θα μπορέσεις να βγεις νικητής από την 1η σύγκρουση και να συνεχίσεις παρακάτω
  • Μην πας πάντα για τον μεσαίο Πύργο. Ακόμη και 2-0 μπορει να σου φέρει τη νίκη
  • Ακόμη κι αν χάσεις πάρε έναν Πύργο. Έτσι μπορείς να ανοίγεις το σεντούκι crownchest

Το ClashRoyale είναι δωρεάν να το κατεβάσετε και να παίξετε, ωστόσο, ορισμένα στοιχεία του παιχνιδιού μπορούν επίσης να αγοραστούν με χρήματα. Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη δυνατότητα, μπορείτε  να απενεργοποιήσετε τις αγορές στις ρυθμίσεις της συσκευής σας. Επίσης, σύμφωνα με τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών και Προστασία Προσωπικών Δεδομένων, θα πρέπει να είναι κάποιος τουλάχιστον 13 ετών για να παίξει ή να κατεβάσει το ClashRoyale.

Αντωνίου Στράτος, Μάντζας Αλέξης

Σχολιάστε

Top