Ζώδια

zodia

Διαβάστε τις προβλέψεις για τα ζώδια από τον έγκυρο αναλυτή μας Γκίρτσου Γεώργιο

Κριός: Με την πλάτη στον τοίχο

Γενικά: Προσέξτε πάρα πολύ την υγεία σας. Και ακόμη περισσότερο τη διάθεσή σας. Μην αφήσετε να σας παίρνει από κάτω η θλίψη.

Κοινωνικά: Δεν είναι πολύ ευνοϊκή η περίοδος αυτή, ακόμη και για δημιουργικά πράγματα. Θα έρθετε αντιμέτωποι με ανταγωνισμούς στην καριέρα, σκληρή δουλειά και μικροπροβλήματα στην καθημερινότητα.

Συμβουλή της εβδομάδας: Προσέξτε μη σας στήσουν στον τοίχο.

Ταύρος: Θα νιώσετε αρκετά κουρασμένη

Γενικά: Θα νιώσετε κουρασμένοι και από τον εργασιακό φόρτο και από την επιρροή της έκλειψης. Προσέξτε τον εαυτό σας. Μην οδηγηθείτε σε εξοντωτικές δίαιτες ή, αντίθετα καταχρήσεις.

Κοινωνικά: Μην προσπαθήσετε αυτό το διάστημα να αποδείξετε την αξία σας στην εργασία. Μάταιος κόπος! Να είστε συντηρητικοί στα οικονομικά σας.

Συμβουλή της εβδομάδας: Μην «αρπάζεστε» με υφισταμένους σας.

Δίδυμοι: Ανησυχία και κακή διάθεση

Γενικά: Δώστε βαρύτητα στην καριέρα σας, αλλά μην βιαστείτε να αδράξετε «ευκαιρίες». Θα βιώσετε έντονο ανταγωνισμό στην εργασία σας.

Κοινωνικά: Χαλαρώστε και προσέξτε στον έρωτα και τις συνεργασίες σας. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν λίγο. Η έκλειψη θα φέρει προστριβές.

Συμβουλή της εβδομάδας: Ελέγξτε την κακή σας διάθεση

Καρκίνος: Οδηγείτε προσεκτικά

Γενικά: Δώστε προσοχή στην ψυχολογία και την υγεία σας. Για σας σίγουρα το δραστικότερο «φάρμακο» είναι ο επαρκής ύπνος και η ξεκούραση.

Κοινωνικά: Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε περίεργη κατάσταση ,οπότε να είστε προσεκτικός στα έξοδα. Δυσάρεστες ειδήσεις από συγγενείς ή οικείους είναι πιθανές.  Θα νιώσετε το άγχος να σας κυριεύει.

Συμβουλή της εβδομάδας: Προσοχή στην οδήγηση αν ταξιδέψετε.

Λέων: Υπαρξιακές ανησυχίες

Γενικά: Οικονομικά, κληρονομικά θέματα και συνεργασίες έχουν δυσκολίες. Θα εμφανιστούν ανταγωνιστές και κάποιοι που θα κάνουν κακόβουλα σχόλια εναντίον σας.

Κοινωνικά: Οι γονείς είστε καλύτερα με τα παιδιά σας, αλλά κάποιες φορές  είστε απότομοι με την οικογένεια σας.

Συμβουλή της εβδομάδας: Πρέπει να αλλάξετε τη διατροφή σας

Παρθένος: Να φοβάστε τους έρωτες

Γενικά: Φροντίστε να αναζωογονηθείτε, να νιώσετε πιο δυνατοί και να λειτουργήσει θετικά η φαντασία σας. Είναι το όπλο σας!

Κοινωνικά: Έχετε στήριξη από γείτονες και άλλους οικείους. Κρατήστε την ψυχραιμία σας με φίλους, συνεργάτες και συνεταίρους.

Συμβουλή της εβδομάδας: Να φοβάστε νέους αλλά και παλιούς έρωτες.

Ζυγός: Δυσαρμονία στην εργασία237224

Γενικά: Με την έκλειψη θα έρθουν στο προσκήνιο ανταγωνισμοί και υποχρεώσεις, που ίσως δοκιμάσουν τις αντοχές σας. Στην εργασία θα είστε όλο νεύρα και άγχη.

Κοινωνικά: Θα βρεθείτε κοντά με φίλους, ενώ θα σας δοθούν ευκαιρίες να αναδειχθείτε. Πολλά πρόσωπα θα σας εκνευρίσουν, γι’ αυτό προσοχή στις επαφές σας.

Συμβουλή της εβδομάδας: Η υγεία και η ψυχολογία σας πάνω απ’ όλα.

Σκορπιός: Τα παιδιά σας και τα μάτια σας

Γενικά: Προσέξτε τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες, που ίσως σας παρασύρουν σε ανοησίες.

Κοινωνικά: Είστε δημοφιλείς και ευχάριστοι, αλλά θα σας πιέζει το άγχος και ο ανταγωνισμός, ιδίως σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας. Μην είστε επιπόλαιοι, ακόμη κι αν έχετε αισιοδοξία.

Συμβουλή της εβδομάδας: Φροντίστε τα παιδιά σας

Τοξότης: Βάλτε σε τάξη το σπίτι σας

Γενικά: Η Αφροδίτη φέρνει καλές ειδήσεις στα οικονομικά σας. Ίσως έχετε έσοδα, αλλά προσέξτε «ευκαιρίες» σε ό,τι αφορά ακίνητα. Να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας.

Κοινωνικά: Θα βρεθείτε κοντά με φίλους και θα κάνετε καλές γνωριμίες. Βάλτε σε τάξη το νοικοκυριό, το σπίτι και την οικογένεια σας.

Συμβουλή της εβδομάδας: Προσοχή στην καριέρα.

Αιγόκερως: Προστριβές με συγγενείς

Γενικά: Προσοχή σε θέματα υγείας και εργασίας. Φροντίστε τον εαυτό σας και μείνετε ψύχραιμοι. Αποφύγετε ταξίδια.

Κοινωνικά: Αλλαγές στη δουλειά θα σας κάνουν νευρικούς. Η επικοινωνία και η ειλικρίνεια θα προλάβουν τις όποιες εντάσεις. Προστριβές με συγγενείς.

Συμβουλή της εβδομάδας: Προσέξτε στην επικοινωνία σας

Υδροχόος: Αντισταθείτε στα ρίσκα

Γενικά: Αντισταθείτε στα ρίσκα και ειδικά στα οικονομικά. Αποφύγετε την επίλυση κληρονομικών θεμάτων, γιατί αυτό το διάστημα δεν έχετε καθαρή κρίση.

Κοινωνικά: Να κοιμάστε καλά, να τρέφεστε σωστά και να μην ανησυχείτε με το παραμικρό. Ο Δίας σας οπλίζει με εμπειρίες και γνώση που θα φανούν χρήσιμες.

Ιχθύες: Συντηρητικά βήματα

Γενικά: Έχετε απρόοπτα έξοδα, αλλά και έσοδα , οπότε δε θα βγείτε εκτός προγραμματισμού. Τα δύσκολα αφορούν στην καριέρα και την οικογένεια σας.

Κοινωνικά: Δεν αποκλείεται να έχετε κάποιες αλλαγές. Μην κάνετε σημαντικά βήματα στην καριέρα σας. Τα μάτια σας δεκατέσσερα στο σπίτι και στην οικογένεια.

Συμβουλή της εβδομάδας: Προσέξτε δήθεν ευκαιρίες στα εργασιακά.

Σχολιάστε

Top