Τρεμάμενη η «φωνή» του 13ου Γυμνασίου Λάρισας…

Νιώθουμε συντετριμμένοι από την τραγικότητα που βιώσαμε (και συνεχίζουμε να βιώνουμε) λόγω του ασύλληπτου, τραγικού δυστυχήματος-εγκλήματος στα Τέμπη, λόγω του άδικου και αδικαιολόγητου χαμού τόσων νέων ανθρώπων. Τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν αυτά που σκεφτόμαστε και αισθανόμαστε. Νέοι, σχεδόν συνομήλικοί μας, με όνειρα και αγάπη για τη ζωή δεν είναι πια ανάμεσά μας. Ο ουρανός γέμισε Αγγέλους…

Ένα αναπάντητο «ΓΙΑΤΙ;» μας βασανίζει…

Εκφράζουμε την βαθύτατη θλίψη μας για τις αθώες ψυχές που χάθηκαν άδικα, αλλά και την οργή μας για τις εγκληματικές αμέλειες, που οδήγησαν σ’ αυτή την τραγωδία. Συμπάσχουμε με τους ανθρώπους που έχασαν τα παιδιά τους. Οι πληγές τους ανεπούλωτες. Η σκέψη μας είναι στις μάνες που περίμεναν το ανακουφιστικό… «μάνα, έφτασα, κοιμήσου…» και τώρα θρηνούν, γιατί κάποιοι τους στέρησαν τη ζωή τους, τα παιδιά τους. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Μοναδική παρηγοριά και φωτεινό παράδειγμα οι νέοι άνθρωποι, που ήταν εκεί εκείνη τη δύσκολη στιγμή και βοήθησαν σώζοντας συνανθρώπους τους!

Εμείς οι μαθητές δίνουμε την υπόσχεση να κάνουμε τα πάντα, ώστε να διορθώσουμε στο μέλλον όσα κακά μας κληροδότησαν οι προηγούμενες γενιές. Να είμαστε δίκαιοι, προσεκτικοί και ανιδιοτελείς σε ό,τι κάνουμε!

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ…

Η συντακτική ομάδα της εφημερίδας μας