Εκπαιδευτική εκδρομή της Β Γυμνασίου

0-02-05-2dc95549d47f9628bad12fbcff80a8ddca981bb4413b6496c63e7e7d6c1474b1_b80fb9dc8bc60de0

Γράφουν οι εκπαιδευτικοί-συνοδοί της εκδρομής

Την Πέμπτη 4 και Παρασκευή 5 Απριλίου 2024 η Β΄ Γυμνασίου του 14ου Γυμνασίου Λάρισας πραγματοποίησε εκπαιδευτική εκδρομή στην περιοχή της Βέροιας, Έδεσσας και Νυμφαίου Φλώρινας.

α

Την πρώτη μέρα επισκεφτήκαμε τον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας και τους Μακεδονικούς βασιλικούς τάφους με την συνοδεία δύο ξεναγών. Μετά από μια μεσημεριάτικη στάση στο κέντρο της πόλης της Βέροιας για φαγητό, καταλύσαμε στο ξενοδοχείο μας στην Έδεσσα. Αφού απολαύσαμε μια ευχάριστη νυχτερινή έξοδο στην πόλη, το πρωί της δεύτερης μέρας είχαμε μια μεγάλη και ενδιαφέρουσα ξενάγηση από δύο οδηγούς και επιμέρους ξεναγούς στους καταρράκτες της Έδεσσας, στα παλιά εργοστάσια της πόλης, σε παλιά σπίτια μακεδονικής αρχιτεκτονικής και στις παλιές εκκλησίες της περιοχής Βαρόσι. Το μεσημέρι επισκεφτήκαμε το ορεινό παραδοσιακό χωριό Νυμφαίο, όπου και ξεναγηθήκαμε στο περιβαλλοντικό κέντρο του Αρκτούρου. Τέλος, αφού γευματίσαμε σε ένα γραφικό μέρος, πήραμε τον δρόμο της επιστροφής γεμάτοι ικανοποίηση από τις γνώσεις, εμπειρίες και εντυπώσεις αυτού του ταξιδιού.

β

Τους μαθητές, που ήταν άψογοι στην συνεργασία και στην συμπεριφορά τους, συνόδεψαν οι εκπαιδευτικοί Αποστολίνα Σοφία, Εμμανουήλ-Γιώτα Άννα, Κωσταρέλη Ελένη, Παπαϊωάννου Ελευθέριος και η νοσηλεύτρια Χρήστο Ορνέλα.

γ

ε

 

Σχολιάστε

Top