Οι 3 καλύτερες παραλίες της Θάσου

 

exotic-beach-in-thasos

 

Η Θάσος είναι ένα πολύ όμορφο νησί το οποίο βρίσκεται στο Αιγαίο Πέλαγος. Είναι ένας μεγάλος τουριστικός προορισμός που ανήκει στον νομό Καβάλας.Έχει πλούσια βλάστηση και πολύ όμορφες παραλίες με καταγάλανα νερά. Με βάση την κριτική και τα σχόλια των επισκεπτών της συγκεντρώσαμε τις τρεις καλύτερες παραλίες της Θάσου.

Πρώτη παραλία είναι η » Marble Beach ’’ ή αλλιώς «Σαλιάρα», η οποία έχει πεντακάθαρα νερά και είναι πολύ διάσημη για τα κατάλευκα μάρμαρά της. Έχει πολύ βαθιά νερά πράγμα που την κάνει λιγότερο ιδανική για οικογένειες με μικρά παιδιά.

Θάσος-Σαλιάρα-7-1024x806

Σαλιάρα

Μια άλλη καλή παραλία είναι η  «Χρυσή Αμμουδιά»,  η οποία είναι η μεγαλύτερη παραλία της Θάσου. Έχει βραβευτεί με μπλε σημαία για την καθαρότητα των νερών αλλά και για τις υπηρεσίες που προσφέρει στους επισκέπτες της. Τέλος έχει πολύ ψιλή άμμο και είναι κατάλληλη για τα παιδιά.

χρυση αμμουδια

Χρυσή Αμμουδιά

Στο Βόρειο άκρο της Θάσου υπάρχει μια πανέμορφη παραλία ονομαζόμενη «Παπαλιμάνι». Η παραλία αυτή επίσης έχει γαλαζοπράσινα νερά και πυκνό πευκόδασος που φτάνει μέχρι την θάλασσα.

papalimani

Παπαλιμάνι

Αυτές είναι οι παραλίες που είχαμε να σας προτείνουμε και ελπίζουμε να επιλέξετε μια από αυτές για να πάτε το καλοκαίρι!

Μπούκλα Σοφία – Φρυδά Θεοφανία

Top