Δώστε στα σκουπίδια μια δεύτερη ευκαιρία !

 

pic 5

 

PROJECT Γ2 & Γ3  2015-16. Υπεύθυνος καθηγητής Αλέξανδρος Σιμόπουλος, Εικαστικός.

Τίτλος:  «ΔΩΣΤΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ»

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Στο δεύτερο τρίμηνο  της σχολικής  χρονιάς μας ανακοινώθηκε οτι θα κάνουμε πρότζεκτ με τον κο Σιμόπουλο, τον καθηγητή των εικαστικών. Χωρίς καθυστέρηση αρχίσαμε να συζητάμε με ποιο  αντικείμενο/θέμα θα ασχοληθούμε και σχεδόν αμέσως αποφασίσαμε . ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ. Ένα πάντα επίκαιρο θέμα που μας έδωσε την ευκαιρία να καταπιαστούμε με διάφορα πράγματα. Πάντα με την καθοδήγηση του καθηγητή μας αλλά και την αμέριστη υποστήριξη του διευθυντή μας κου Νταμπαλή πιάσαμε δουλειά! Δώσαμε λοιπόν μια δεύτερη ευκαιρία σε πολλά πράγματα που θεωρούμε σκουπίδια- ανακυκλώσιμα πάντα.

Φτιάξαμε πολλά ρομπότ ανακύκλωσης, παιχνίδια, διακοσμητικά για  την αίθουσα μας, αλλά αυτό που μας απασχόλησε περισσότερο ήταν η μεγάλη τοιχογραφία που κάναμε με καπάκια στον εξωτερικό τοίχο του σχολείου μας.

robot

Η γη μας, ένα δέντρο, ένα ουράνιο τόξο, το σύμπαν όλο συνέθεσαν τη μεγάλη τοιχογραφία μας από  καπάκια    διαφόρων χρωμάτων.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Η συνεργασία και η ομαδικότητα τα εργαλεία μας. Το αποτέλεσμα μας αποζημίωσε! Μάθαμε οτι με τα πάντα μπορείς να κάνεις τέχνη, αρκεί να έχεις φαντασία και όρεξη για δουλεία και συνεργασία.

Ευχαριστούμε τον κο Σιμόπουλο και τον κο Νταμπαλή για την καθοδήγηση, την υποστήριξη και την προβολή της δουλειάς μας.

Φωτεινή Αμερικάνου

 

Top