Tα πιο cool σπορτ στη θεσσαλονίκη

index

 

Προτού προλάβουν οι αετοί και οι μυθολογικοί ήρωες να σου το κλέψουν και να στο μυήσουν σε ζύθους, κραυγές και κερκίδα, σκέψου να περάσεις όσο εποικοδομητικό χρόνο μπορείς με το παιδί σου στην πόλη, πάντα ελεύθερα, αθλητικά και ίσως λίγο εναλλακτικά. Οι σημερινοί μικροί αυτοί άνθρωποι της κοινωνίας γεννιούνται με άποψη από το 0.01 λεπτό της ζωής τους, με γούστο και προσωπικότητες στις οποίες πειθαρχείς ολίγον τι δυσκολότερα από το παρελθόν, κατά το οποίο αντίστοιχα σε ανάγκαζαν για παράδειγμα να φορέσεις εκείνη την φόρμα που σιχαινόσουν και τα κλάματα σου ήταν απλά θόρυβος χωρίς αποτέλεσμα. Το σημερινό παιδί δεν θα την βάλει ποτέ, εκτός και αν το πείσεις ότι αξίζει. Ανάμεσα στις απαιτήσεις της κοινωνίας από εκείνα και στις απαιτήσεις εκείνου από εσένα προτείνουμε μερικούς διαφορετικούς τρόπους πέραν των κλασικών επιλογών για να περάσεις χρόνο μαζί του είτε εκείνο να απασχοληθεί αυτόνομα σε δραστηριότητες  που θα το κρατήσουν αναζωογονημένο, cool και αθλητικό στην πόλη .

 

So, WE have a diferrent party here.

3

Και αθλητισμός και τέχνες και ψυχαγωγία, το WE, ένας από τους πιο ενδιαφέροντες χώρους στην πόλη διοργανώνει για εσένα τα πιο διαφορετικά πάρτι στο παιδί σου. Για παράδειγμα σε ένα βασικό πλάνο τυπικού πάρτι που θα απασχολήσει για 3 περίπου ώρες μέχρι και 35 παιδιά, αυτά θα έχουν την δυνατότητα μεταξύ άλλων να εξερευνήσουν τον τοίχο αναρρίχησης αλλά και να απασχοληθούν με παραδοσιακά κινητικά παιχνίδια και χορό. Ωστόσο, σου δίνει την δυνατότητα να οργανώσεις μαζί τους και ένα διαφορετικό πρόγραμμα δράσεων του πάρτι, πέραν του κλασικού, σε περίπτωση που επιθυμείς να συμπεριληφθούν και άλλες δραστηριότητες όπως skate, longboard, snowboard κλπ.

πολυχώρος WE / Anthony Black Photography

The Ice Age, totally.index

Χαρείτε μαζί τον πάγο και το πατινάζ είτε σε τμήμα εκμάθησης είτε με επισκέψεις απλά τις ώρες κοινού γιατί τα σχόλια που ακούγονται συνεχώς για το όμορφο παγοδρόμιο στο Ωραιόκαστρο είναι το λιγότερο διθυραμβικά. Το Iceberg Center λειτουργεί από το 2014 σε έναν χώρο 2.500 τ.μ και είναι το  μεγαλύτερο παγοδρόμιο και το μοναδικό αθλητικό παγοδρόμιο στη χώρα το οποίο λειτουργεί σε μόνιμη βάση. Λένε πως η ιδανική ηλικία για συστηματική εκμάθηση πατινάζ είναι τα 4-5 έτη, ενώ για ακόμα μικρότερες ηλικίες υπάρχει ανιματέρ στο χώρο αναμονής με πρόγραμμα για να απασχοληθούν δημιουργικά. Οι ώρες κοινού για πατινάζ είναι Παρασκευή 18.00-00.00, Σάββατο 12.00-00.00 και Κυριακή 11.00-00.00 (στα + θα το βρεις ανοιχτό και τις αργίες) ενώ οι υπεύθυνοι τονίζουν πως κατά τη διάρκεια των ωρών κοινού δεν διεξάγονται μαθήματα εκμάθησης, υπάρχει παρ’ όλα  αυτά επίβλεψη και παροχή βασικών συμβουλών για την ασφάλεια των πατινέρ.

Let Them Be Swimed by the Swimindex

Άφησέ τα να “ζαλιστούν..από το κολύμπι” γιατί τα οφέλη του είναι τόσα πολλά που τα έχουν πει επιστήμονες ανά τακτά χρονικά διαστήματα, οπότε δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι παραπάνω. Εξαιρετικά σχόλια και κριτικές έχει λάβει το κολυμβητικό κέντρο Iχθείς baby swimming. Τι το καθιστά μία από τις εξαιρετικές επιλογές για να εμπιστευθείς το παιδί σου; Το γεγονός πως από την ίδρυσή του το 2011 οι εγκαταστάσεις του θεωρούνται υπερσύγχρονες, η ομάδα του είναι η μόνη πιστοποιημένη σε όλη την Ελλάδα για εκμάθηση βρεφικής κολύμβησης σε βρέφη από σαράντα ημερών,  από τους πιο αναγνωρισμένους φορείς του εξωτερικού όπως επίσης και όλοι οι προπονητές του κέντρου είναι κάτοχοι πτυχίου Πρώτων Βοηθειών και ναυαγοσωστικής από επίσημους ελληνικούς φορείς. Το πρόγραμμα baby swimming στην Καλαμαριά απευθύνεται σε ηλικίες παιδιών από 4 μηνών έως 6 ετών . Τα μαθήματα γίνονται μία φορά την εβδομάδα από μισή ώρα (για ηλικίες έως 4 ετών με γονείς στην πισίνα) και μία φορά την εβδομάδα από 40 λεπτά από 4 ετών και άνω.

Keep Them Salted

images

 

Δώσε τους αρμύρα και πεδία ορθάνοιχτα μπροστά τους. Εκμεταλλευόμενοι το προνόμιο της Θάλασσας, αν μη τι άλλο, στον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Καλαμαριά (Ν.Α.Ο.Κ.), τρέχουν τμήματα και προγράμματα για όλες τις ηλικίες. Ξεκινώντας από το Τμήμα Ιστιοπλοΐας Ολυμπιακού Τριγώνου για παιδιά ηλικίας 7 ετών και άνω, και το Τμήμα Κωπηλασίας για παιδιά ηλικίας 11 ετών και άνω  με τα μαθήματα να λαμβάνουν χώρα Σαββατοκύριακα σε λογικές ώρες ή ακόμα και το Τμήμα Τεχνικής Κολύμβησης για παιδιά ηλικίας 10 ετών και άνω, στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο με τα μαθήματα να γίνονται καθημερινά από τις 10:00 έως τις 12:00 και από τις 14:00 έως τις 16:00 .

Πηγη : parallaxi

Δάφνη Γιαννακέρη

Top