5 ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

images

4

Η μέρα μεγαλώνει, ο καιρός γλυκαίνει κι εσύ ονειρεύεσαι στιγμές χαλάρωσης σε κάποια παραλία, κάτω απ’ τον ήλιο, με ένα χυμό στο χέρι και το αεράκι να σε φυσάει. Καταγάλανα νερά και καρπούζι. Μύρισε καλοκαίρι;

 

Playa Paraiso, Κούβα Εκεί θα βρείτε την παραλία που η άμμος της μοιάζει με αλεύρι. Παρόλο που μιλάμε για Ωκεανό, η θάλασσα είναι πολύ ήρεμη σε εκείνο το σημείο και το μόνο που χρειάζεται κανείς όταν βρίσκεται εκεί είναι ένα δροσερό αναψυκτικό και μια σεζ-λονγκ. Όλα τα άλλα τα κάνει η θέα και η θάλασσα από μόνη της.

5

Playa de Ses Illetes, Ισπανία Στις Βαλεαρίδες η θέα είναι εκπληκτική και μοναδική. Αυτό που είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι η Ίμπιζα που αχνοφαίνεται στο βάθος.

1

 

Anzi Lazio, Σεϋχέλλες Στο νησί Praslin βρίσκονται τα πιο γαλανά νερά στον κόσμο. Έτσι, τουλάχιστον λένε οι επισκέπτες της παραλίας. Αυτό που δεν αρέσει σε μερικούς είναι τα άγρια κύματα που συχνά-πυκνά πετάνε τους  λουόμενους έξω από τη θάλασσα.

 

Whitehaven Beach, Αυστραλία Στα Νησιά Whitsunday είναι πάντα Κυριακή. Θάλασσα, ήλιος, μπάνιο και χαλάρωση πάνω στην κατάλευκη άμμο της 9ης σε σειρά καλύτερης παραλίας στον κόσμο. Aυτό που είναι εντυπωσιακό είναι πως η παραλία είναι εντελώς παρθένα, δεν την έχει αγγίξει κανείς. Δεν υπάρχουν μαγαζιά, εστιατόρια, τίποτα… μόνο θάλασσα και γαλήνη.

 

2

 

White Beach, Φιλιππίνες Στην περιοχή Boracay στο Aklan είναι ίσως η πιο όμορφη παραλία της Ασίας. Λένε πως η ομορφιά αυτής της παραλίας δεν μπορεί να αποτυπωθεί στις φωτογραφίες ενώ θα κάνει να χαμογελάσει ακόμα και τον πιο δύσκολο άνθρωπο. Ο μήνας Νοέμβριος είναι ο καλύτερος για μπάνιο εκεί καθώς δεν έχει καθόλου κύμα (θυμηθείτε ότι είναι στο νότιο ημισφαίριο άρα τον Νοέμβριο ξεκινάει το καλοκαίρι).

 

images

Καλοκαίρι και παραλία είναι δύο λέξεις που πάνε μαζί! Μιας και το καλοκαίρι δεν αργεί , ταξιδέψτε σε μερικές από τις ωραιότερες παραλίες του κόσμου μέσα από το παραπάνω αφιέρωμα!!!!!!!!!!!!

 

Πηγη: http://www.clickatlife.gr/taksidi/story/29169

 

Αθηνά Κυριάκου-Κωνσταντίνα Ιατρού

Top