Υλικά:
- 180 γρ. κουβερτούρα
- 75 γρ. μαργαρίνη
- ½ φλιτζάνι ζάχαρη
- ½ φλιτζάνι αμυγδαλόψιχα τριμμένη
- 1 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ
- 3 αυγά
Εκτέλεση:
Λιώστε την κουβερτούρα με την μαργαρίνη μπεν μαρί.
Χτυπήστε τα αυγά με την ζάχαρη στο μίξερ μέχρι να ασπρίσουν.
Ανακατέψτε τα δύο μείγματα και προσθέστε το φλιτζάνι αμυγδαλόψιχα και το μπέικιν πάουντερ.
Αδειάστε το μείγμα σε ταψάκι που έχετε στρώσει με αντικολλητικό χαρτί και ψήστε το σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να κάνει κρούστα η επιφάνεια. Εσωτερικά η πίτα σας θα μείνει υγρή.
Συνταγή : Από το περιοδικό Γευσιγνωσία
Σταύρος Ξ. ΣΤ2
Πολύ ωραία συνταγή!!!
Είχα βάλει στο πρόγραμμα μου να φτιάξω μια σοκολατόπιτα αυτήν την εβδομάδα.
Τώρα θα φτιάξω αυτήν την συνταγή!