Νέα από τους διαδρόμους του σχολείου

ΜΑΘΗΤΕΣ, ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ (ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΧΙ),

Τις τελευταίες ημέρες έχουν υπάρξει πολλά συγκλονιστικά περιστατικά στο σχολείο μας. Σεισμοί, δηλητηριώδη αέρια στους διαδρόμους, ξύλο μεταξύ παραγόντων γνωστής κυβερνητικής σχολικής οργάνωσης και πολλά άλλα που θα έπαιρναν αιώνες να σας αφηγηθούμε. Οπότε, ας δούμε τα πιο σημαντικά.

 ΟΜΙΛΟΙ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

 Στο σχολείο μας οι όμιλοι ξεκίνησαν και κάνουν ήδη χαμό. Πιο συγκεκριμένα, ο όμιλος μαγειρικής με τον κύριο Ζέρβα κάνει θραύση ενώ και ο όμιλος κηπουρικής κάνει και φέτος την δουλειά του, η οποία αποτυπώνεται στον υπέροχο κήπο του σχολείου μας. Και ο όμιλος που επιδίδεται στο άλμα εις μήκος της εντυπωσιακής απόστασης των 80 εκατοστών ξεκίνησε δυνατά και ο παραδοσιακός όμιλος UNO διακρίθηκε ήδη σε ένα παγκόσμια αναγνωρισμένο τουρνουά.

 ΣΕΙΣΜΟΣ, ΛΟΙΜΟΣ… ΚΑΙ ΣΕΙΣΜΟΣ

                     Άσκηση σεισμού έγινε πριν ένα μήνα στο σχολείο μας και τα αποτελέσματα ήταν… μάλλον επώδυνα. Για να είμαστε ακριβείς, με το που χτύπησε το κουδούνι, οι μαθητές παραλίγο να σπάσουν τα κεφάλια τους κάτω από τα θρανία και πραγματικά δεν ξέρω πώς χώρεσαν. Μετά από λίγο, οι μαθητές βγήκαν αναμαλλιασμένοι κάτω από τα θρανία και περίμεναν με τους καθηγητές τους 10 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΛΕΠΤΑ μέχρι να βγουν από την τάξη τους. Κάποιοι έβγαζαν τις τελευταίες τους selfie μπροστά από το θρυλικό κτίριο του σχολείου μας. Ακόμα και το προσωπικό κατάφερε να πέσει πάνω στα μούτρα του στην αναταραχή. Πόδια έσπασαν, πρόσωπα μάτωσαν και άνθρωποι χάθηκαν… Ευτυχώς, δεν έγινε ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ σεισμός, αλλιώς τώρα θα βλέπαμε ΟΛΟΙ τα ραδίκια ανάποδα.

ΜΥΣΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΕΝ… ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΚΑΙ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

 

Χαμός έγινε με την καινούρια δράση που ανακοίνωσε μια από τις αγαπητές προσωπικότητες του σχολείου μας. Σε συνεργασία με μια ακόμη αγαπητή της συνάδελφο, αποφάσισαν να ταράξουν τα νερά με τα παρακάτω: Η καλύτερη τάξη της Β’ Γυμνασίου θα χωριστεί σε δύο ομάδες και η μια θα πάει στις πολύ κοντινές μας ΗΠΑ και η άλλη στην χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, την Ιαπωνία. Πόσο σοκαριστικό είναι αυτό. Για αυτό βελτιώστε τις επιδόσεις σας και, ποιος ξέρει, μπορεί να είστε οι τυχεροί.

Σημείωση: Η δράση έχει ήδη λάβει μέρος.

ΔΙΑΜΑΧΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ (ΙΣΩΣ) ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ

Σοκαριστικά νέα! Πρόσφατα, γνωστός παράγοντας του κυβερνητικού καθεστώτος του σχολείου μας βρέθηκε στα χέρια με μια διακεκριμένη μαθήτρια της ζ τάξης με σκοτεινό παρελθόν. Οι λόγοι της τρομερής αυτής μάχης δεν έχουν έρθει ακόμα στην δημοσιότητα( και να ερχόντουσαν, άμα έλεγα κάτι θα με έδιωχναν)αν και υπάρχουν αρκετές φήμες. Αλλά έχει σοκάρει τους  μαθητές τους γιατί δεν γίνεται ένα τέτοιο γεγονός συχνά ( αν και θα θέλαμε). Και οι δύο έχουν προσλάβει δύο πολύ καλούς δικηγόρους όποτε θα είναι μια δύσκολη μάχη όχι μόνο στους διαδρομους του σχολείου μας αλλά και στο δικαστήριο .

 

ΚΙΝΔΥΝΟΣ: ΓΟΝΕΙΣ

Αυτές τις τελευταίες δύο εβδομάδες , κάθε Τετάρτη οι αγαπημένοι μας γονείς έρχονται να μάθουν την πρόοδο μας ,τι έχουμε μάθει και άμα μπήκαμε καθόλου στην τάξη . Προσωπικά θα σας πρότεινα να κρύψετε τις παντόφλες και τα παπούτσια των γονέων σας ώστε να μην μπορούν να φύγουν από το σπίτι και να ακούτε τους δασκάλους (ή τουλάχιστον να κάνετε πως τους ακούτε). Κυρίως να διαβάζετε τα μαθήματα σας καθημερινά γιατί θα γράψετε κάνα απροειδοποίητο και θα κλαίτε μετά . Ελπιζω να σας βοήθησα με τα tips μου. (ελπίζω επίσης να διαβάζετε το άρθρο γιατί άμα δεν το διαβάζετε κάτι πάει λάθος ή οι αρχισυντάκτες το μίσησαν.)

ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ ΑΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Ανησυχητικά τα αέρια που αναλύονται στους διαδρόμους του σχολείου. Εικάζεται πως μια τρομοκρατική οργάνωση που ακούει στο όνομα                                έχει διεισδύσει στο σχολείο μας με το προκάλυμμα του συνεργείου ελαιοχρωματικής. Ντετέκτιβ έχουν προσληφθεί και η υπόθεση ερευνάται συνεχώς. Επίσης συνεχώς, ανεβαίνουν και τα παράπονα από τους μαθητές για την περίεργη οσμή στους διαδρόμους, ενώ ανέβηκαν και τα κρούσματα της γνωστής ασθένειας, ¨Βρώμικη Λοιμώδη Αναπόδραστη Κυρίαρχη Ελονοσία (Ίσως Αληθινή)” ή αλλιώς Β.Λ.Α.Κ.Ε.Ι.Α. Επίσης, η έξαρση στα περιστατικά σπασίματος ποδιού είναι φανερή. Οι ντετέκτιβ υποστηρίζουν ότι πρόκειται για μια τυχαία σύμπτωση, μα το δικό μας 100% αληθινό ρεπορτάζ αποκαλύπτει πως ένα αέριο μπλεγμένο μέσα στα χημικά της μπογιάς συμβάλλει στην πτώση ποδιών των μαθητών (αποδεδειγμένα).

Αυτά κι άλλα πολλά λοιπόν. Το σχολείο μας ξεκινά να γίνεται ένα επικίνδυνο μέρος όπου μόνο οι ισχυροί επιβιώνουν. Γι’ αυτό, προφυλαχτείτε, επειδή η καινούργια γενιά του σχολείου αποδεικνύεται άκρως επικίνδυνη.

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης