Καλοκαιρινές Διακοπές!!!

της  Φρόσω Γκασνάκης και Μαρίας Γιάρου

Ήρθε το καλοκαιράκι!!! Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα! Πού θα πάτε; Mη σπάτε το κεφάλι σας. Είμαστε σίγουροι ότι θα σας βοηθήσουμε σημαντικά να επιλέξετε τον κατάλληλο προορισμό για ιδανικές διακοπές. Το περιοδικό μας σας προτείνει έναν προορισμό που θα καλύψει τις απαιτήσεις σας. Ετοιμαστείτε για τις πιο φανταστικές διακοπές της ζωής σας.

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Οι άνθρωποι που επισκέπτονται τη Χαλκιδική έχουν την εντύπωση ότι βρίσκονται σε νησί. Βέβαια η Χαλκιδική δεν είναι νησί, αλλά αυτό πιστεύουν οι επισκέπτες της καθώς και τα τρία πόδια της προεξέχουν στο πέλαγος.

ΠΑΡΑΛΙΕΣ: Οι παραλίες είναι πεντακάθαρες και μαγευτικές. Συναντάμε πολλές αμμουδιές με ρηχά και ήρεμα νερά και πεύκα σε μικρή απόσταση από το κύμα.

ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ: Υπάρχει μια ποικιλία από θαλάσσια αθλήματα για όλα τα γούστα. Μερικά από αυτά είναι το θαλάσσιο σκι, το ποδήλατο, το γουϊντσέρφινγκ, ο αετός. Τα αθλήματα αυτά είναι πολύ διαδεδομένα, ενώ κανό και θαλάσσια ποδήλατα μπορεί να βρει και να νοικιάσει κανείς σε όλες τις πολυσύχναστες παραλίες.

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ: Μπορείτε να βρείτε εύκολα μέρη, ώστε να διασκεδάσετε και να ψυχαγωγηθείτε ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σας. Αν είστε τύπος που ενδιαφέρεται για την ιστορία, σας προτείνουμε να επισκεφτείτε το υπέροχο Ανθρωπολογικό Μουσείο των Πετραλώνων. Το μουσείο προβάλλει τον προϊστορικό πολιτισμό της Ελλάδας και της Ευρώπης. Συγκεκριμένα, εκεί θα δείτε διάφορα δημιουργήματα και εργαλεία του προϊστορικού ανθρώπου, καθώς και οστά.

ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΛΥΣΥΧΝΑΣΤΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ: Νέα Ποτείδαια, Νέα Φώκαια, Μεταμόρφωση, Ψακούδια, Γερακινή, Νέα Σκιώνη

ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ: Νοικιάστε ένα δωμάτιο σε έναν παραδοσιακό ξενώνα κοντά στη θάλασσα ή να επιλέξετε από την πλούσια γκάμα των μεγάλων ξενοδοχειακών συγκροτημάτων. Μάλιστα, υπάρχουν κάποια που προσφέρουν ειδικά οργανωμένες δραστηριότητες για παιδιά ( από την ηλικία των 4 μηνών έως και των 16 ετών ), ώστε οι γονείς να απολαμβάνουν μία ημέρα ευεξίας και ξεκούρασης στο spa του ξενοδοχείου, ενώ τα παιδιά τους επιβλέπονται από εξειδικευμένο προσωπικό. Για πιο οικονομικές διακοπές μπορείτε να επιλέξετε την εύκολη λύση του κάμπινγκ.

Σχολιάστε

Top