Μόδα καλοκαίρι 2015

Των Αναστασίας Αβραάμ, Πηνελόπης Γιοβανοπούλου, Σοφίας Διαμιανίδου, Παναγιώτας Καραγκιοζοπούλου

  Τα πλεκτά κομμάτια φορέθηκαν το Χειμώνα και όπως όλα δείχνουν θα φορεθούν και το Καλοκαίρι. Πλεκτά top με τα έντονα διάτρητα στοιχεία και κατασκευασμένα με βελονάκι, συνοδεύουν σορτς, φορέματα, υφασμάτινα παντελόνια και τζιν. Σκέτα ή πάνω από άλλα φανελάκια. SEXY, ρομαντικά και ιδίως σύγχρονα. Μια τάση που θα δούμε πολύ φέτος τo Καλοκαίρι.

Τα ψηλόμεσα υφασμάτινα παντελόνια – ιδίως εκείνα με τις πιέτες – είναι αλήθεια πως δεν αποτελούν εύκολη επιλογή και ούτε ταιριάζουν σε όλες. Αλλά με τις σωστές συμβουλές, ένα ψηλόμεσο παντελόνι, μπορεί να αποδειχθεί πραγματική πρόκληση.

Κολεγιακά, σπορ ή glam, ένα κομμάτι που φοριέται με πολλούς τρόπους – αρκεί να ανακαλύψετε το στυλ σας, χωρίς να φοβηθείτε να ξεχωρίσετε.

Κολεγιακά

Εκείνα σε ίσια γραμμή ή που στενεύουν σιγά-σιγά προς τα κάτω αποτελούν ιδανική επιλογή για το γραφείο. Συνδυάζονται με boxy top, t-shirts, πουκάμισα. Τα παπούτσια που τους ταιριάζουν είναι τα δετά ανδρόγυνα και τα σανδάλια.

Σπορ

Ένα ψηλόμεσο παντελόνι μπορεί να υπάρξει και ως ένα casual κομμάτι – υποστηρίζοντας εξαιρετικά τις άνετες εμφανίσεις. Τα κατάλληλα αξεσουάρ και κοσμήματα μπορούν να δώσουν σε ένα σπορ στυλ ένα θηλυκό φινίρισμα. Αθλητικά και κομψά φούτερ, bomber jackets και πάνινα άσπρα αθλητικά παπούτσια, αναδημιουργούν την κλασική εικόνα τους.

Glam

Μια ξεχωριστή ιδέα είναι να φορέσετε αυτό το στυλ παντελονιού σε ένα πάρτι. Από πάνω φορέστε ένα άκρως θηλυκό top, με διαφάνειες, δαντέλα ή περίτεχνα cut-outs, για ένα SEXY look. Συμπληρώστε με έντονα αξεσουάρ, ένα τολμηρό κραγιόν και ένα ζευγάρι εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα.

Δώστε σε ένα από τα αγαπημένα κομμάτια της καλοκαιρινής τα σορτς με ένα 70′s twist, ένα φινίρισμα ελαφρώς χίπικο, σίγουρα boho, πολύ μοντέρνο και απίστευτα SEXY. Το στυλ αυτό άκρως γοητευτικό που μόνο απαρατήρητο μπορεί να  περάσει, θυμίζει τη Brigitte, την Jane Birkin, τη Farrah Fawsset – ένα παρελθόν δυνατό που εξακολουθεί να εμπνέει και να καθορίζει τη μόδα του σήμερα. Απευθύνεται σε γυναίκες που αγαπούν το ελεύθερο στυλ και ψάχνουν τρόπους να γοητεύουν και όλα αυτά να προκύπτουν αβίαστα σχεδόν φυσικά. Επενδύστε σε αυτό το look και θα κάνετε πολλά βλέμματα να στραφούν προς το μέρος σας.

Ένα τζιν σορτς ή ένα σουέτ σορτς αποτελεί τη βάση του outfit και έπειτα χτίζετε το ύφος των 70’s συμπληρώνοντας με floral κομμάτια, όπως ένα πουκάμισο ή ένα vintage t-shirt. Ένα γιλέκο με κρόσσια συνδυασμένο με το κοντό σορτς δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για ένα look που φοριέται όλες τις ώρες. Έπειτα, τα κιμονό δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτό το στυλ εμφάνισης. Διαφορετικά ένα μπικίνι top ή ένα ολόσωμο μαγιό αρκούν για να σας δώσουν το πολυπόθητο SEXY 70′s look.

Σχολιάστε

Top