Κοινωνικό μαγαζάκι στη Σιβιτανίδειο!

Νικολέτα Ηλιάδου, Α1

 

Ψάχνετε δωρεάν ρούχα? Με πρωτοβουλία του 1ου ΕΠΑΛ, η Σιβιτανίδειος σχολή σας παρέχει ένα thrift μαγαζί στο κτήριο “ΠΑΤΣΑΒΟΣ” στην αίθουσα 101.

second hand_1

Η αίθουσα είναι μικρή, παρ’ όλ’ αυτά έχει πάρα πολλά ρούχα που μπορείτε να βρείτε εάν ψάξετε καλά-καλά, από ένα απλό μπλουζάκι μέχρι και αξεσουάρ ή παπούτσια, που μπορούν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας και ίσως πάρετε κάποια στο σπίτι και τα κάνετε δικά σας καινούργια ρούχα.

sh2

Δεν χρειάζεται να μιλήσετε με κάποιον, ούτε να κάνετε κάποια αίτηση απλώς μπαίνετε μέσα και παίρνετε ό,τι πάρει το μάτι σας και σας αρέσει.

second hand_3

Η αίθουσα είναι λίγο ακατάστατη και να έχετε στο νου σας ότι πρέπει να έχετε μια σακούλα ή μεγάλη τσάντα ώστε να χωρέσετε τα πράγματα που θα πάρετε εάν έχετε στο μυαλό σας να πάρετε πάνω από ένα ή δύο ρούχα.

second hand_4

second hand_5

Όσοι μαθητές ενδιαφέρονται θα μπορούσαν να   οργανώσουν το χώρο ώστε να γίνει πιο λειτουργικός, όμορφος και άνετος για όσους θέλουν να επισκεφτούν το «σεκοντ χαντ» του σχολείου. Θα μπορούσαμε να βάλουμε σακούλες και να φέρουν μαθητές δικά τους ρούχα που δεν χρειάζονται, επομένως να συνεχίζει να έχει «επισκέπτες» και να χαρίζει στους μαθητές δωρεάν ρούχα για όσους το χρειάζονται.