Γνωρίζουμε το 1ο Γυμνάσιο Ναυπλίου

Πλατεία Συνταγματος

Χρόνια πολλά φίλοι από το Κορδελιό!! Με μεγάλη χαρά λάβαμε τις ευχές σας και θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε και να σας τις ανταποδώσουμε!

Πραγματικά η συνεργασία αυτή μας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον και πιστεύουμε πως στο μέλλον έχουμε πολλά να πούμε και να μοιραστούμε. Το πνεύμα όμως των Χριστουγέννων μας έχει κυριεύσει και δεν έχουμε πλέον μυαλό για τίποτα άλλο, πέρα από τις μέρες που ακολουθούν.

Καθώς το Ναύπλιο υποδέχεται τα Χριστούγεννα και τον ερχομό του νέου έτους, η πόλη φωτίζεται και στολίζεται κατάλληλα και μας μεταφέρει στο κλίμα των εορτών. Όλοι και όλα συντονίζονται στους ρυθμούς  των ημερών.

Λιμάνι

χωριο Αι Βασιλη 3

Εθελοντές, ντυμένοι καλικάντζαροι βάφουν τα παιδιά και κάνουν δραστηριότητες μαζί τους.Στολίζονται τα δέντρα των  <<ευχών>>.Η φιλαρμονική ξεσηκώνει με τους ήχους της την πόλη. Στην κεντρική πλατεία της πόλης, την πλατεία Συντάγματος, διοργανώνονται εκδηλώσεις με χορούς, από διάφορους συλλόγους, για να γιορτάσουν τη φωταγώγηση τουΧριστουγεννιάτικου δέντρου.

χωριο Αι Βασιλη

 

Τοποθετούνται ξύλινα σπιτάκια -το λεγόμενο χωριό του Άγιου Βασίλη- και στήνεται λούνα-παρκ για μικρούς και μεγάλους. Οι κάτοικοι της πόλης , αλλά και οι πολλοί επισκέπτες των ημερών, μπορούν να επισκεφθούν τα όμορφα στολισμένα μαγαζιά δίπλα στο λιμάνι για φαγητό, καφέ και ψώνια.

Μεγάλος δρόμος

Τέλος, οι σύλλογοι των σχολείων, με έγκριση του δημάρχου, ετοιμάζουν το χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό μπαζάρ, με χειροποίητα αντικείμενα των παιδιών και  δωρεές των γονιών.  Είναι μια δραστηριότητα στην οποία το σχολείο μας έχει παράδοση και δεν χάνουμε την ευκαιρία να συμμετέχουμε.

Με γιορτινή διάθεση λοιπόν σας αποχαιρετάμε με μερικές βραδινές εικόνες της πόλης μας και σας στέλνουμε τις ευχές μας για υγεία και ευτυχία σε όλους σας!

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2023!!!

κάρτα εφημερίδας

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης