Extreme sports από τον καναπέ σας :Ρ

Riders_Republic_Review_Intro

των Κωνσταντίνου Πάλλη και Ίωνα Χονδρουδάκη

Τελείωσε το τετράμηνο και τώρα που έχετε μια μικρή πίστωση χρόνου, μέχρι να ξεκινήσουν τα διαγωνίσματα του β” τετραμήνου και -κυρίως- πριν δοθεί η βαθμολογία του α” τετραμήνου (άουτς), προτείνουμε να παίξετε λίγο Rider Republic.

Το Riders Republic είναι ένα βιντεοπαιχνίδι το οποίο είναι διαθέσιμο σε PC και σε PlayStation5. Η βασική ιστορία αφορά μια παρέα ανθρώπους στην ύπαιθρο, που νοιάζονται μόνο για τα extreme sports και συνέχεια βρίσκονται σε μια αδιάκοπη περιπέτεια αδρεναλίνης.

Μόλις δημιουργήσετε το άβατάρ σας ξεκινάει μια μικρή εισαγωγή των αθλημάτων που περιλαμβάνει το Riders Republic. Θα συμμετέχετε σε πολλούς αγώνες με ποδήλατα, σκι, σε βουνά, ερήμους, γκρεμούς και σε άλλα φανταστικά τοπία. Κάθε φορά που κάποιος κερδίζει, παίρνει πόντους για να ανεβεί level και όσo ανεβαίνει ξεκλειδώνει και άλλα αθλήματα για να κάνει, νέα ρούχα και καινούργιο εξοπλισμό. Εκτός από αγώνες, υπάρχουν μερικά σύντομες προκλήσεις οι οποίες απαιτούν μεγάλη επιδεξιότητα για την ολοκλήρωση τους. Τα γραφικά είναι εξαιρετικά, οι χαρακτήρες μοιάζουν σαν αληθινοί και οι εναλλαγές οθόνης είναι πολύ ρεαλιστικές.

Τα μειονεκτήματα του παιχνιδιού δεν είναι πολλά, άλλωστε όλα τα βιντεοπαιχνίδια έχουν και από λίγα. Για αρχή, δεν μπορείτε να κάνετε όπισθεν με το ποδήλατό σας. Σε περίπτωση που κολλήσετε κάπου, θα πρέπει να κατεβείτε απ’ το ποδήλατο, να μετακινηθείτε με τα πόδια σας λίγο πιο πίσω και να ξεκινήσετε ξανά. Επιπλέον, σε συγκεκριμένους αγώνες η κάμερα προσώπου θα σας δυσκολεύει πάρα πολύ, όταν απαιτούνται απότομες στροφές, καθώς καθυστερεί λιγάκι να κεντράρει πίσω από τον παίκτη. Αυτές όμως οι ενοχλήσεις είναι ελάχιστες και το παιχνίδι είναι συνολικά πολύ ευχάριστο.

Σας προτείνουμε να κατεβάσετε αυτό το παιχνίδι και δε θα το μετανιώσετε! Μέχρι να αρχίσουν και πάλι τα διαγωνίσματα τουλάχιστον. :Ρ

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης