Ζωδιακές προβλέψεις Μαρτίου

 Της Σοφίας Διαμιανίδου και Ελεάνας Αναστασοπούλου

   Πιστές στο ραντεβού μας και σε αυτό το τεύχος, θα σας παρουσιάσουμε τις ζωδιακές προβλέψεις μας για τον Μήνα Μάρτιο.

Κριός  21/3-20/4

    Αγαπητέ Κριέ, καθ’ όλη την διάρκεια του Μαρτίου θα πρέπει να βλέπεις τα πράγματα πιο ρεαλιστικά. Δεν είναι ανάγκη ούτε να υποτιμάς, αλλά ούτε και να υπερεκτιμάς τις καταστάσεις γύρω σου. Αν δεν αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία τις υποχρεώσεις σου, θα είναι δύσκολο να πάρεις σωστές αποφάσεις. Επίσης, είναι γεγονός ότι αν υποπέσεις σε λάθη, λόγω της υπέρμετρης ευαισθησίας σου, και αφήσεις τον πανικό να έχει τον πρώτο λόγο, θα πρέπει δυστυχώς να επιλέξεις ανάμεσα στην απραξία και τις συνεχείς αποτυχίες σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Από τις 6 και μετά, ευνοούνται τα οικονομικά σου, γι’ αυτό μίλα ανοιχτά για τις ιδέες σου, ζήτα την γνώμη φίλων και συνεργατών και άφησε τις επαγγελματικές κινήσεις και επιλογές σου να κριθούν στην πράξη και όχι μόνο στην θεωρία. Έτσι, θα μπορέσεις να δεις τα λάθη σου και θα διώξεις από πάνω σου αρκετό από το άγχος που σε βαραίνει, επειδή ακριβώς δεν έχεις ξεκαθαρίσει προς τα πού βαδίζεις. Πρόσεξε ιδιαίτερα τα μέσα του μήνα, μίλα σε έμπιστα πρόσωπα, για τα προβλήματα και τις ανησυχίες σου. Μην βασίζεσαι σε υποτιθέμενους φίλους και υποψήφιους εραστές, για να ικανοποιήσεις στο ελάχιστο την φαντασία σου. Ο μήνας απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή στις επικοινωνίες σου, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να πλανηθείς οικτρά, ανά πάσα ώρα και στιγμή.

 Ταύρος 21/4-20/5

    Το γενικότερο κλίμα του Μαρτίου επιτάσσει αποδέσμευση και ανεξαρτητοποίηση από τα τετριμμένα και αυτό δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει και εσένα, αγαπητέ Ταύρε. Είναι σίγουρο πως το ένστικτό σου θα σε οδηγήσει στο σωστό δρόμο και σε αποφάσεις που θα κάνουν την διαφορά, αρκεί να μην υπερεκτιμήσεις τις δυνάμεις σου. Από τις 5 και μετά, είναι εύκολο να παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό και τη χαρά που δίνει η αναζήτηση καινούργιων εμπειριών, γεγονός που δεν αποκλείεται να προκαλέσει λάθη απροσεξίας. Επαγγελματικά, δεν προβλέπονται ιδιαίτερες αλλαγές. Ούτε πολλά εμπόδια θα υπάρξουν, ούτε ιδιαίτεροι λόγοι ανησυχίας. Βρίσκεσαι σε μία αρκετά αρμονική επαγγελματική κατάσταση, που είναι ίσως ό,τι καλύτερο σου έχει συμβεί μέχρι τώρα.

 Δίδυμοι  21/5-21/6

    Για εσένα, αγαπητέ Δίδυμε, ο Μάρτιος φέρνει μια δροσερή πνοή και μία έντονη διάθεση για ζωή. Από τις 5 του μήνα και μετά, οι επιθυμίες σου για περισσότερα και καλύτερα πράγματα στην ζωή σου αυξάνονται αισθητά. Αυτό σε κάνει να κυνηγάς την αλλαγή με όλες σου τις δυνάμεις. Θα προσπαθήσεις με όλο σου το είναι να ανεξαρτητοποιηθείς και να αποδεσμευτείς από παλαιότερες καταστάσεις, που ένιωθες πως σε κρατούν πίσω και περιόριζαν τις δυνατότητές σου. Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου, καλή και εφικτή είναι η ανανέωση που προσδοκάς και η εναρμόνιση με νέες μεθόδους, αλλά μην το παρακάνεις και μην ξεχάσεις παλιές, καλές συνταγές, που μέχρι τώρα ανταποκρίνονταν στις ανάγκες σου. Έχε στο μυαλό σου πως η αλλαγή θα πρέπει να γίνει σιγά σιγά για να είναι ουσιαστική και μόνιμη. Η αναζήτηση καινούργιων εμπειριών στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων θα αποδειχθεί το κύριο μέλημά σου μέσα στο Μάρτιο. Αυτό θα γίνει αρκετά ομαλά στην περίπτωση όπου δεν βρίσκεσαι ήδη σε κάποια σχέση ή δεν έχεις φτιάξει ακόμη τη δική σου οικογένεια. Σε αντίθετη περίπτωση, καλό θα ήταν να ψάξεις για καινούργιες εμπειρίες, χωρίς να απομονώνεις και να κρατάς απέξω τους ανθρώπους, με τους οποίους έχεις συνδέσει πλέον την ζωή σου.

 Καρκίνος  22/6-22/7

   Οι καταστάσεις γύρω σου τις ημέρες του Μαρτίου, αγαπητέ Καρκίνε, γίνονται πιο ευνοϊκές από τις 6 του μήνα και μετά. Οι αδυναμίες που σε ταλαιπωρούσαν μέχρι τώρα και δεν σου επέτρεπαν να κινηθείς όπως θα ήθελες, ανήκουν στο παρελθόν και πολλά από τα σχέδια που παρέμεναν σε παύση, μπορούν πλέον να μπουν σε διαδικασία υλοποίησης με ταχύτατους ρυθμούς. Με λίγα λόγια, αισθάνεσαι καλά και αυτό είναι κάτι που φαίνεται και στο πρόσωπο, αλλά και στις ενέργειές σου. Στα επαγγελματικά σου, στην διάρκεια του πρώτου δεκαημέρου του μήνα, κάποια εμπόδια θα κάνουν την εμφάνισή τους και ίσως βρεθείς σε δύσκολη θέση, προκειμένου να κρατήσεις τον έλεγχο των καταστάσεων. Το πλανητικό σκηνικό είναι δυσαρμονικό για εσένα και οι επιτυχίες που ονειρεύεσαι δεν έχουν έρθει ακόμη. Ωστόσο, πολύ όμορφα πράγματα προβλέπονται στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων από τις 18 του μήνα και μετά. Σε περιμένουν νέες γνωριμίες, αλλά και ουσιαστική ανανέωση στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σου.

 Λέων 23/7-23/8

    Ο Μάρτιος αποδεικνύεται αρκετά ήπιος για εσένα, αγαπητέ Λέων. Ο βαθμός συνεννόησής σου αυξάνεται κατά πολύ και αυτό σου επιτρέπει να αποκομίζεις πολύ περισσότερα μέσα από τις συνεργασίες σου και σε βοηθά σημαντικά να είσαι πολύ πιο εύστοχος στις αποφάσεις σου. Εκτός αυτού, από τις 5 και μετά, θα μπορέσεις να οργανώσεις καλύτερα τις υποχρεώσεις σου και να προετοιμάσεις το έδαφος, οργανώνοντας τα επαγγελματικά βήματά σου και εξασφαλίζοντας στον εαυτό σου μία ομαλή πορεία για τις ημέρες που θα έρθουν. Στις 20 Μαρτίου, ημερομηνία σημαντική για εσένα, θα πρέπει να επανεξετάσεις τα σχέδιά σου και να σκεφτείς τρόπους υλοποίησης των στόχων σου. Στα προσωπικά, θα υπάρξουν αρκετές γνωριμίες, που είναι πολύ πιθανόν να εξελιχθούν σε όμορφες φιλίες, ενώ ανάμεσά τους ίσως κρύβεται και ο άνθρωπος που θα κάνει για εσένα την διαφορά στον συναισθηματικό σου τομέα.

 Παρθένος  24/8-22/9

   Ο ερχομός του Μαρτίου, αγαπητέ Παρθένε, θα σε βρει φορτωμένο με πολλά θέματα, πολλών και διαφορετικών ειδών. Από την 1η του μήνα και μετά, οι υποχρεώσεις σου θα μείνουν σε λογικά επίπεδα για αρχή και αυτό είναι κάτι το οποίο θα σου δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ότι έχεις αρκετό χρόνο και για άλλες δραστηριότητες, που παλαιότερα δεν ήσουνα σε θέση να κάνεις. Ωστόσο, θα χρειαστεί να προσέξεις λίγο περισσότερο κάποιες εντάσεις που πιθανόν να προκύψουν, με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Αν δεν προσπαθήσεις να κρατήσεις κάπως τις ισορροπίες και να ρίξεις τους τόνους, ίσως φτάσεις στα άκρα μαζί τους και σε καταστάσεις, για τις οποίες αργότερα θα μετανιώσεις που εξελίχθηκαν κατ’ αυτόν τον τρόπο. Επιπλέον τα θέματα που παραμένουν ανοιχτά στα επαγγελματικά σου είναι αρκετά και δύσκολα αντιμετωπίσιμα. Γενικά η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για διορθωτικές κινήσεις και επίλυση προβλημάτων.

 Ζυγός  23/9-22/10

   Ο Μάρτιος χρήζει της προσοχής σου, αγαπητέ Ζυγέ, καθώς, ο μήνας θα προκαλέσει αρκετά σκαμπανεβάσματα στη ζωή σου. Τώρα θα χρειαστεί να αποδείξεις την μαχητικότητά σου και να αντιμετωπίσεις με θάρρος τις δυσκολίες που θα κάνουν την εμφάνισή τους. Λογικά, σε αυτόν τον τομέα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, διότι σπάνια στερείσαι δύναμης και τόλμης. Τα προβλήματα που θα προκύψουν, θα έχουν να κάνουν με τον ανταγωνισμό που θα συναντήσεις και τις μεθόδους που θα χρησιμοποιήσουν οι τρίτοι για να σε βγάλουν εκτός στόχων. Η οξυδέρκεια και η προνοητικότητά σου είναι επιβεβλημένες, για να σε βγάλουν από την δύσκολη θέση που πιθανόν να βρεθείς. Ο τομέας των επαγγελματικών απαιτεί σωστή στρατηγική και αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο αν γνωρίζεις καλά ποιους έχεις στο πλευρό σου.

 Σκορπιός 23/10-22/11

Αγαπητέ Σκορπιέ, ξεκαθάρισε το παρελθόν και όλα τα στραβά που κουβαλά μαζί του και επαναπροσδιόρισε τους στόχους σου. Μέχρι τις 18 του μήνα, έχεις τη δυνατότητα, λίγο ως πολύ, να προχωρήσεις στις απαραίτητες αλλαγές. Έχε υπόψη σου πως όσο περνάει ο καιρός και αφήνεις τις καταστάσεις γύρω σου ως έχουν, αργότερα θα αποδειχθεί πολύ δύσκολο να καταφέρεις να αντιστρέψεις το κλίμα. Στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου τα πράγματα πάνε καλά. Αν και οι απαιτήσεις σου μείνουν σε λογικά επίπεδα, τότε και οι στόχοι για αλλαγή και ανανέωση,θα υλοποιηθούν πολύ πιο εύκολα και πολύ πιο γρήγορα. Οι όποιες αλλαγές λάβουν χώρα πάντως, θα πρέπει να εξετάζονται προσεχτικά από εσένα, ως προς την ορθότητά τους.

Τοξότης 23/11-21/12

    Αυτό το μήνα, αγαπητέ Τοξότη, δείχνεις αποφασισμένος να έρθεις σε απευθείας σύγκρουση με ανθρώπους και καταστάσεις, που έως τώρα είτε άμεσα είτε έμμεσα, δεν σου επέτρεπαν να κινηθείς στους ρυθμούς που επιθυμούσες. Ωστόσο, θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός και να ασκείς πίεση στα σημεία και στο χρόνο που πρέπει, διαφορετικά το μόνο που θα σου μείνει στο τέλος, είναι οι αρνητικές συνέπειες μιας ανώφελης σύγκρουσης. Φτιάξε τα πλάνα σου και, με υπομονή και επιμονή, βάλε τα σε εφαρμογή. Αν κινηθείς έξυπνα, πολλά πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι προσπάθειές σου θα είναι εντελώς αναίμακτες. Με τον καιρό θα έρθουν όλα όσα έχεις βάλει στόχο.

 Αιγόκερως 22/12-19/1

    Ο Μάρτιος, αγαπητέ Αιγόκερε, σου δίνει μια πιο ανάλαφρη διάθεση, ενισχύοντας ταυτόχρονα μέσα σου ένα αίσθημα αυτονομίας και ρήξης με παλιές, αδιέξοδες καταστάσεις. Αυτό θα προωθήσει σε μεγάλο βαθμό τα σχέδιά σου, αλλά θα χρειαστεί να επιδείξεις αρκετή αυτοσυγκράτηση και προσοχή, ώστε να μην χάσεις το μέτρο και να μην οδηγηθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις ενθουσιασμού. Πάντως, για ακόμη μία φορά διαθέτεις τον απαραίτητο δυναμισμό και την ενέργεια, για να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Ο ενθουσιασμός σου θα σε κάνει σίγουρα ευρηματικό και πρόθυμο να ξεκινήσεις πολλά, καινούργια πράγματα. Πρόσεχε όμως ιδιαίτερα στα μέσα του μήνα και ζήτα τη βοήθεια των ανθρώπων που εμπιστεύεσαι, διαφορετικά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι προσπάθειές σου να αποδειχτούν μάταιες. Η ανανέωση, που αισθάνεσαι πως είναι επιβεβλημένο να φέρεις στην ζωή σου, είναι λογικό να κάνει την εμφάνισή της και στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Αυτό θα φέρει πολλές νέες γνωριμίες, αλλά θα θέσει και σε διαφορετικές βάσεις παλαιότερες σχέσεις και συνεργασίες σου από τις 18 του μήνα και μετά.

 Υδροχόος 20/1-19/2

    Ο Μάρτιος είναι ιδανικός μήνας για να πάρεις πρωτοβουλίες, που δεν είχες τολμήσει να πάρεις ως τώρα, αγαπητέ Υδροχόε. Έχει έρθει πλέον ο καιρός να φανείς πιο δραστήριος και να εκμεταλλευτείς τις δυνάμεις που κρύβονται μέσα σου. Το κλίμα που θα δημιουργηθεί τώρα στους σημαντικότερους τομείς της καθημερινότητάς σου θα είναι αρκετά θετικό, γεγονός που θα σου επιτρέψει να μην συναντήσεις πολλά εμπόδια και να αποφύγεις τις παγίδες, που μπορεί να σε αναγκάσουν να κάνεις βήματα προς τα πίσω. Συνεπώς, αυτό που χρειάζεται είναι να διοχετεύσεις σωστά την ενέργειά σου, προωθώντας περισσότερο τα ατομικά σου σχέδια, σε σύγκριση με προηγούμενες περιόδους. Ιδέες και πλάνα που παρέμεναν ως τώρα στο μυαλό σου, μπορούν επιτέλους να έρθουν στο προσκήνιο και να τεθούν σε δοκιμασία.

 Ιχθείς 20/2-20/3

   Ο ερχομός του Μαρτίου θα σε βρει με πολλά πράγματα να αλλάζουν έντονα για εσένα, που ανήκεις στους Ιχθείς. Από την 1η του μήνα και μετά, θα αισθάνεσαι πως οι καταστάσεις γύρω σου γίνονται λίγο πιο αβέβαιες, πράγμα που πηγάζει από το γεγονός πως δεν μπορείς να φέρεις εύκολα εις πέρας κάποιες από τις υποθέσεις σου. Αυτό, δεν αποκλείεται να σου δημιουργήσει αρκετό εκνευρισμό και να χαλάσει το καλό κλίμα, που έχεις τόσο πολύ ανάγκη. Οι επικοινωνίες σου θα δυσκολευτούν και πρέπει να καταβάλλεις αρκετή προσπάθεια, για να διατηρηθούν οι ισορροπίες και μέσα σου, αλλά και με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Επαγγελματικά και οικονομικά θα βρεθείς κάπως μετέωρος και θα χρειαστεί να επιδείξεις αρκετή επιμονή και υπομονή, για να μπορέσεις να βγεις νικητής σε ό,τι έχει να κάνει με την υλοποίηση των επαγγελματικών σου στόχων. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, η οικογένεια και ο σύντροφός σου είναι οι μόνοι άνθρωποι που μπορούν να σου δώσουν το στήριγμα που χρειάζεσαι τόσο αυτή την δύσκολη περίοδο της ζωής σου. Προστάτεψε όσο το δυνατόν περισσότερο των τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, γιατί είναι εφικτό να βρεις τις ιδανικές λύσεις σε πολλά ζητήματα που θα προκύψουν.

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Top