Παρουσίαση του Combat Arms(CA EU)

του Αθανασίου Μπαμπαλή (Gamer)

Αρχικά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη στήριξη σας τόσο στο περιοδικό, όσο και στα άρθρα που έχω γράψει για διάφορα Games και γενικά για Gaming.

Σε αυτό λοιπόν το τεύχος θα συνεχίσω με το Gaming και τις κριτικές και θα σας παρουσιάσω το Combat Arms (CA EU), ένα πολεμικό online-multiplayer game το οποίο δημιουργήθηκε από τους εξειδικευμένους τεχνικούς-προγραμματιστές της Νότιας Κορέας το 2008 και έχει εξαπλωθεί σήμερα σχεδόν σε όλη την Ευρώπη. Αυτή η εξάπλωση στην Ευρώπη το έχει κάνει ακόμα πιο δημοφιλές με τους χρήστες να έχουν φτάσει σήμερα πάνω από 1.000.000 ημερησίως ενεργοί παίχτες .

Υπάρχουν διάφοροι τύποι αυτού του παιχνιδιού, με τους πιο δημοφιλείς να είναι το One-Man-Army (ένας εναντίον όλων των άλλων παιχτών) , το Elimination (μάχη ανάμεσα σε 2 ομάδες παιχτών) κ.α. Επίσης υπάρχουν πολλές και διάφορες πίστες ,με τις Kill Creek , Oil Rig και Junk Flea να κυριαρχούν στους περισσότερους server.

Το «μαγαζί» του παιχνιδού είναι χωρισμένο σε Shop και Black Market. Η διαφορά τους είναι πως στο Black Market μπορεί κάποιος μόνο να αγοράσει με NX (τα χρήματα επι πίστωση του παιχνιδιού). Επίσης στο Shop γενικά μπορεί να βρει κανείς μια μεγάλη εμβέλεια διαφόρων όπλων όλων των τύπων (Sniper, Melee, Grenade…) και αρκετούς χαρακτήρες  και εξοπλισμό που προσδίδουν χρήσιμες ικανότητες στους παίχτες.

Οι έμπειροι τεχνικοί και υπεύθυνοι προγραμματισμού της εταιρείας Nexon κάθε μέρα δουλεύουν για την επίλυση κάποιων προβλημάτων των γραφικών (bugs, lag) και τη δημιουργία νέων χαρτών-νέες πίστες- αλλά και διάφορους διαγωνισμούς (event) για όλους τους χρήστες, ανεξάρτητα από την κατάταξη που έχουν. Αρκετές αναβαθμίσεις (update) γίνονται σε τακτικά χρονικά διαστήματα για ένα καλύτερο Gameplay.

Αν είσαι λάτρης των online πολεμικών παιχνιδιών τότε κάνε εγγραφή (register) και πάρε μέρος στην απόλυτη μάχη ανάμεσα σε άτομα από άλλες χώρες , κάνε τη δικιά σου ομάδα (clan) και πάρε μέρος στη  μάχη!

One comment on “Παρουσίαση του Combat Arms(CA EU)

  1. Ο/Η ματινα βελουδη λέει:

    Μεγαλωσα με αλλα παιχνιδια Θανο μου και αυτα μου φαινονται λιγο…εξωγηινα και δεν τα πολυκαταλαβαινω,οποτε η θα μου κανεις ιδιαιτερα -που και παλι το μυαλο μου δε θα τα καταλαβει-η που θα αρκεστω στις πληροφοριες που μας δινεις για να μην ειμαι και εκτος εποχης …μπραβο σου!!!

Σχολιάστε

Top