Tζιν πουκάμισα

των Αναστασία Αβράαμ, Πηνελόπη Γιοβανοπούλου, Παναγίωτα Κραγκιοζοπούλου,

   Σε αυτό το τεύχος του περιοδικού μας θα ασχοληθούμε με τα τζιν πουκάμισα τα οποία φοριούνται και θα φορεθού αρκετά αυτό τον καιρό.      

   Θα μπορούσε εύκολα να χαρακτηριστεί ως η πιο hot καθημερινή τάση στο ντύσιμό σας μια και όχι μόνο μπορεί να συνδυαστεί με πολλές επιλογές αλλά και να αναβαθμίσει το στυλ σας! Δεν είναι άλλο από το γυναικείο τζιν πουκάμισο! Φορέστε το είτε ως πουκάμισο είτε ως jacket και κλέψτε απλά τις εντυπώσεις. Το τζιν πουκάμισο εύκολα μπορεί να σας συνοδεύσει όλο το 24ωρο ώστε να σας κάνει να αισθάνεστε άνετα και όμορφα. Το εν λόγω πουκάμισο φοριέται με το τζιν σας παντελόνι , με φούστα και ψηλοτάκουνα ώστε να δώσετε μια πιο casual πινελιά, αλλά και με κολάν και ankle boots για πιο ροκ εμφανίσεις .Επίσης φορέστε το πάνω από το στενό ή φαρδύ φόρεμα σας. Αντικαταστήστε στην ουσία το σακάκι σας και τολμήστε να συνοδεύσετε την εμφάνισή σας με ένα τζιν πουκάμισο. Τα καλοκαίρια τολμήστε το τζιν πουκάμισο με ασύμμετρη φούστα

 Tip: Μην παραλείψετε να συνδυάσετε το τζιν πουκάμισο με ροζ ή σομον παντελόνι ή ακόμα και με εντυπωσιακά αξεσουάρ σε χρυσές ή και άλλες αποχρώσεις!

 jean-poukamiso-4

 

Σχολιάστε

Top