Gremlins – Κριτική ταινίας

Εικόνα από imdb.com

Θα σας συστήσω μια ταινία που είδα πρόσφατα και μου άρεσε πολύ. Βγήκε στους κινηματογράφους το 1984 και είχε μεγάλη επιτυχία.

Είναι Χριστούγεννα και ένας μπαμπάς φέρνει στον νεαρό γιο του δώρο ένα γλυκό ζωάκι που μοιάζει με χνουδωτό αρκουδάκι και το όνομα του είναι Gizmo.Το ανακάλυψε σ ένα περίεργο μαγαζί στην κινέζικη αγορά και σκέφτηκε ότι θα του αρέσει πολύ. Ο πωλητής τον προειδοποίησε ότι είναι πολύ σημαντικό να ακολουθήσει 3 οδηγίες: Να μην το βγάλει στο φως ,να μην το βρέξει και να μην το ταΐσει μετά τα μεσάνυχτα.

Την ταινία αυτή θα μπορούσες να την πεις κωμικό θρίλερ γιατί  και σε τρομάζει αλλά έχει και πολύ γέλιο. Μου άρεσε πολύ ο Gizmo γιατί παρόλο που ήταν μικρούλης βοήθησε πολύ  σε ένα κρίσιμο σημείο της ταινίας. Η υπόθεση είναι πρωτότυπη, η σκηνοθεσία σε κρατάει σε αγωνία είναι και Χριστουγεννιάτικη και πιστεύω ότι θα σας αρέσει όπως άρεσε και σε μένα πολύ.

 

Μιχάλης Φ.  ΣΤ2

1 Σχόλιο

  1. Μου άρεσε πολύ και η κριτική σου και η ταινία! Μου θύμησες ότι έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που είδα το Gremlins 2. Πιστεύω ότι η πρώτη ταινία είναι πιο τρομαχτική από τη δεύτερη αλλά η δεύτερη έχει πιο πολλά αστεία.

Υποβολή απάντησης