Οι καλύτερες διακοπές

Πέρυσι στις διακοπές μου πήγα στο χωριό μου. Εκεί έμεινα στο σπίτι της γιαγιάς μου.Εκείνη μας ανακοίνωσε ότι θα δωρίζαμε διάφορα παιχνίδια. Εμείς ενθουσιαστήκαμε και δώσαμε μέχρι και τα παιχνίδια που παίζαμε. Η γιαγιά μου ζήτησε από εμένα και την αδερφή μου να πάμε κάτω στο υπόγειο για να φέρουμε τα παλιά μας παιχνίδια.

Όταν κατεβήκαμε αρχίσαμε να ψάχνουμε γύρω, γύρω για το κουτί με τα παιχνίδια. Όμως τα πράγματα που βρισκόντουσαν εκεί ήταν τόσα πολλά κι έτσι αποφασίσαμε να κάνουνε ένα διάλλειμα. Εγώ κουρασμένη έγειρα στον τοίχο. Τότε αμέσως τα τούβλα του άρχισαν να μετακινούνται ώσπου δημιουργήθηκε ένα πέρασμα στον τοίχο.

Έπειτα εμφανίστηκε μια πανέμορφη νεραΐδα και μας συστήθηκε. Μας καλωσόρισε στον κόσμο των παραμυθιών. Εδώ μένουν όλοι οι ήρωες των παιδικών ιστοριών όπως η Χιονάτη και οι επτά νάνοι και η Χρυσομαλλούσα. Μετά μας έκανε μια σύντομη ξενάγηση όπου γνωρίσαμε τις υπόλοιπες πριγκίπισσες. Η ώρα πέρασε γρήγορα και για αυτό εμείς έπρεπε να φύγουμε. Ευτυχώς η νεραΐδα μας είπε πως μπορούμε να ερχόμαστε όποτε θέλουμε.

Ήταν οι καλύτερες διακοπές . Ανυπομονώ να ξαναπάω στο χωριό για να συναντήσω τις φίλες μου τις νεραΐδες .

Ίλια Φ. , ΣΤ1

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης