Rocket League

Τον τελευταίο καιρό ανακαλύψαμε με τους φίλους μου ένα καινούριο παιχνίδι το Rocket League.
Το Rocket League είναι ένα βιντεοπαιχνίδι ποδοσφαίρου οχημάτων, έχει έως και οκτώ παίκτες σε καθεμία από τις δύο ομάδες, χρησιμοποιώντας οχήματα με πυραύλους για να χτυπήσουν μια μπάλα στον στόχο του αντιπάλου τους και να κερδίσουν πόντους κατά τη διάρκεια ενός αγώνα.
Οι παίκτες ελέγχουν ένα αυτοκίνητο με πυραύλους και το χρησιμοποιούν για να χτυπήσουν μια μπάλα που είναι πολύ μεγαλύτερη από τα αυτοκίνητα προς την περιοχή τέρματος της άλλης ομάδας για να πετύχουν γκολ, με τρόπο που μοιάζει με παιχνίδι ποδοσφαίρου και με στοιχεία που θυμίζουν ντέρμπι κατεδάφισης. Τα αυτοκίνητα των παικτών έχουν τη δυνατότητα να πηδούν για να χτυπήσουν την μπάλα ενώ βρίσκονται στον αέρα.
rocket league_2Οι παίκτες μπορούν να κλέψουν το αυτοκίνητο άλλου παίκτη για να το καταστρέψουν. Στην τελευταία περίπτωση, το κατεστραμμένο αυτοκίνητο επανατοποθετείται λίγο αργότερα σε μια τυχαία πλευρά του γηπέδου.
Οι αγώνες συνήθως διαρκούν πέντε λεπτά, με παράταση εάν το παιχνίδι είναι ισοδύναμο. Είναι ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι και θα αρέσει κυρίως σε αυτούς που λατρεύουν το ποδόσφαιρο.
Καλή διασκέδαση!!!!!
Πηγή: https://www.rocketleague.com/

 

Παναγιώτης Κ.  ΣΤ1

2 Σχόλια

  1. Πολύ ωραίο άρθρο Παναγιώτη και καλογραμμένο, αν και διαφωνώ στο θέμα ότι το παιχνίδι δεν είναι καινούργιο αλλά είναι παλιό. Απλώς παλιά δεν ήταν δωρεάν, κόστιζε 20 ευρώ και μόλις το αγόρασε μία εταιρία και το έκανε δωρεάν σε όλες σχεδόν τις πλατφόρμες τότε ήρθαν πολλοί καινούργιοι παίκτες και έτσι ανέβηκε το παιχνίδι.

Υποβολή απάντησης