Εκδρομή Γ΄ Λυκείου 2020

κνωσ

 

Επταήμερη εκδρομή στην Κρήτη!Μεγάλος ο ενθουσιασμός μας, καθώς ήταν η μεγάλη μας ευκαιρία να αναπνεύσουμε μακριά από το στενό περιβάλλον της οικογένειας και το αυστηρό  πλαίσιο του σχολείου.

Ο χαρακτήρας της εκδρομής ήταν κυρίως πολιτιστικός. Η περιήγηση στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού και η επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου ήταν εμπειρίες που δύσκολα θα σβήσουν από τη μνήμη μας. Είχαμε επίσης  την ευκαιρία να επισκεφτούμε την Ιερά Μονή Αρκαδίου η οποία είναι ένας από τους σημαντικότερους ιστορικούς τόπους της Κρήτης και της σύγχρονης Ελλάδας. Παράλληλα επισκεφτήκαμε ένα από τα πιο δημοφιλή σημεία των Χανίων, τους Τάφους των Βενιζέλων. Γύρω από τους τάφους είχε διαμορφωθεί ένα όμορφο μικρό πάρκο και η θέα προς τα Χανιά ήταν εκθαμβωτική.

αρκαδιου

Αξιοθαύμαστες νέες εικόνες από τα πλακόστρωτα δρομάκια του Ρεθύμνου, τη μαγευτική ομορφιά του Αγίου Νικολάου, το παλιό λιμάνι στα Χανιά που εκπέμπει έναν ρομαντισμό και έναν αέρα άλλης εποχής που σε μαγεύει…..

Η εκδρομή τελικά είναι μερικές μέρες απόλυτης ξεγνοιασιάς που σε χωρίζουν μόνο μια «ανάσα» από τις πανελλαδικές εξετάσεις και σου δίνουν την ευκαιρία  να ξεχάσεις  τα πάντα και να διασκεδάσεις  «μέχρι τελικής πτώσης» με τους κολλητούς σου.

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, κάνεις δεν ξεχνά την πολυήμερη εκδρομή της Γ΄ Λυκείου!     

Τσένα Άμπρα,  Γ5

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης