Give peace a chance!

Bild von Gerd Altmann auf Pixabay

Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023, η χορωδία και η ορχήστρα του σχολείου μας, μας παρουσίασε μια ξεχωριστή μουσική εκδήλωση για την Ειρήνη των λαών!

Το 1ο Πρότυπο Γυμνάσιο Ιλίου συμμετείχε, στο πλαίσιο ευρύτερων εκδηλώσεων κι εικαστικών δρώμενων της Επιτροπής Ειρήνης Ιλίου, στο Πολιτιστικό- Αθλητικό κέντρο Ιλίου “Μίκης Θεοδωράκης”.

Μαθητές και μαθήτριες συγκίνησαν με το μουσικό τους ταλέντο και τη δημιουργικότητά τους μικρούς και μεγάλους που παρευρέθηκαν, υπενθυμίζοντας ότι η ελπίδα για ένα ειρηνικό, συμπεριληπτικό κόσμο θα παραμένει το πιο διαχρονικό αίτημα όλης της Γης. Το μουσικό δρώμενο περιλάμβανε όλων των ειδών τραγούδια, που όλα όμως είχαν έναν κοινό σκοπό, να εκφράσουν την οδύνη του πολέμου.

Την επιμέλεια της εκδήλωσης είχαν ο μουσικός του σχολείου μας κος Δίγκος Βασίλης και η καθηγήτρια κα Αγγελική Πολίτη, τους ευχαριστούμε θερμά, διότι με την απουσία τους τίποτα δεν θα ήταν εφικτό.

Συνολικά, ήταν μια παράσταση που συγκίνησε μικρούς και μεγάλους και αυτό επιτεύχθηκε με την εξαιρετική παρουσία των συμμετεχόντων.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ: ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ,ΒΕΡΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης