Το σχολείο που ονειρεύομαι

Γράφουν οι μαθήτριες της Β’ τάξης Φανή Νίτσιου και Παρθένα Παπαχατζή

 το_σχολείο_που_ονειρεύομαιΤο σχολείο αποτελεί την κύρια  πηγή της εκπαίδευσης  και είναι πολύ σημαντικό για το μέλλον μας, οπότε πρέπει να υπάρχουν  οι κατάλληλες συνθήκες για να μάθουμε και να πηγαίνουμε καθημερινά με όρεξη και θέληση να βρισκόμαστε στον χώρο του σχολείου. Αρκετά παιδιά, όμως, που πάνε στα ελληνικά σχολεία, συνεχώς έχουν παράπονα και θέλουν να γίνουν κάποιες αλλαγές. Εμείς, λοιπόν , θα θέλαμε να εκφράσουμε τις απόψεις μας και να σας παρουσιάσουμε το ιδανικό σχολείο για κάθε παιδί και έφηβο.

Μιας και στο σχολείο περνάμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας θα θέλαμεοι αίθουσες να είναι πιο μεγάλες  και καθαρές  και πιο εξοπλισμένες  .Επιπλέον, θα ήταν καλό να έχει διάφορους χώρους για όλες τις ανάγκες των μαθήματων και της ψυχαγωγίας μας, όπως επίσης πιο όμορφο προαύλιο που θα μπορεί να βοηθάει τις εξωτερικές δραστηριότητες. Το σχολείο πρέπει να καλύπτει όλες τις ανάγκες ,όπως θέρμανση, ηλεκτρισμό .Επίσης,είναι σημαντικό να έχουμε έναν χώρο τραπεζαρίας για να τρώμε.

Μια επιθυμία μας είναι ένα αξιοπρεπές και σχετικά βατό πρόγραμμα, με περισσότερους καθηγητές εξειδικευμένους που να αγαπούν την δουλειά τους και να δουλεύουν με μοντέρνους τρόπους διδασκαλίας.     Παράλληλα ,θα θέλαμε οι καθηγητές να μας βοηθάνε ψυχολογικά και να έχουν μια καλή επικοινωνία με τα παιδιά και να τα αγαπάνε .Τέλος, θα έπρεπε να υπάρχει ένα μάθημα το οποίο θα μας προετοιμάσει στο πως θα βρούμε μια δουλειά στο μέλλον και θα μας διδάξει τα βασικά πάνω σε αυτό το θέμα.

3 comments on “Το σχολείο που ονειρεύομαι

  1. Ο/Η Νατάσα λέει:

    Συμφωνώ με εσάς παιδιά. Πρέπει να αλλάξουν ορισμένα πράγματα στο σχολείο για να γίνει πιο αγαπητό στα παιδιά

  2. Ο/Η Μαρία λέει:

    μασ αντιγράψατε????????????????????

  3. Ο/Η Γρηγοριαδου λέει:

    Συμφωνώ. Όλοι μαζί να προσπαθήσουμε.

Σχολιάστε

Top