Μία ημέρα στο Experience Park!

https://www.yourtipster.gr/wp-content/uploads/2021/12/yourtipstergr-new-cover-photo-42.jpg

Συναρπαστική ήταν η επίσκεψη της Α” Γυμνασίου τον Οκτώβριο στο Experience Park στο Ελληνικό. Ήταν μία τυπική εκδρομή; Βεβαίως και όχι!

Παράλο που περιμέναμε όλοι πολλά από αυτή την εκδρομή και κυρίως να μπούμε στο χώρο της εικονικής πραγματικότητας, για να μας δείξουν, πώς πρόκειται να διαμορφωθεί αυτή η περιοχή της Αττικής, πράγμα που δυστυχώς δεν μπόρεσε να γίνει, καταφέραμε και πάλι να περάσουμε όλοι καλά!

Το πάρκο αυτό προσφέρει πολλές δυνατότητες να περάσει κανείς καλά, αφού εκτός από τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες που προσφέρει, έχει και πολύ ωραία φύση. Το πάρκο είναι περιτριγυρισμένο από όμορφους κήπους, δέντρα και λουλούδια και προσφέρει μία όαση ηρεμίας μέσα στην πόλη. Μπορέσαμε λοιπόν να απολαύσουμε τη χαλαρότητα κάτω από τον καταγάλανο ουρανό και να δεθούμε ακόμα περισσότερο με τους καινούργιους συμμαθητές και τις συμμαθήτριές μας, αφού είχαμε αρκετό ελεύθερο χρόνο και πολύ καλή διάθεση!

Το Experience Park στο Ελληνικό είναι ένας προορισμός που προσφέρει μια μοναδική συνδυασμένη εμπειρία ψυχαγωγίας, παιδείας και φύσης. Είναι ιδανικός για όσους επιθυμούν να ξεφύγουν από την καθημερινή ρουτίνα και να απολαύσουν χρόνο ποιότητας σε έναν όμορφο περιβάλλον. Αν βρίσκεστε στην περιοχή, μην παραλείψετε να επισκεφθείτε αυτό το εξαιρετικό πάρκο για μια μοναδική εμπειρία!

Ειρήνη Κ., Δήμητρα Μ.

https://i.ytimg.com/vi/ptO13RxoLRw/maxresdefault.jpg

https://i.ytimg.com/vi/ptO13RxoLRw/maxresdefault.jpg

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης