Ευχάριστες δραστηριότητες για τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο ενός μαθητή

Όλοι χρειαζόμαστε ένα διάλειμμα από τη βαρετή και μελαγχολική καθημερινότητα. Για τον λόγο αυτό, λοιπόν, έχω συγκεντρώσει ορισμένες δραστηριότητες που θα μπορούσατε να κάνετε κάποια στιγμή που δεν έχετε αγγλικά, γαλλίκα, πορτογαλικά ή οτιδήποτε άλλο (άρα το βλέπω για τις διακοπές).

1.  Βραδιά ταινίας

Τι καλύτερο από το να περάσετε ένα Σαββατόβραδο ταξιδεύοντας στον φανταστικό κόσμο του κινηματογράφου; Βρειτέ μια καλή ταινία, καλέστε τους φίλους σας, ετοιμάστε βραδινές λιχουδιές και είστε έτοιμοι για μία συναρπαστική βραδιά!

2. Οικογενειακά παιχνίδια

Η συγκεκριμένη δραστηριότητα δεν είναι μόνο ένας τρόπος να περάσετε τον χρόνο σας, είναι και μια πολύ καλή ευκαιρία να δεθείτε πιο πολύ με την οικογένειά σας! Πέρα από τα κλασικά επιτραπέζια, θα μπορούσατε να δοκιμάσετε ακόμα και οικογενειακό Rouk Zouk!

3. Διάβασμα βιβλίων

Αυτή η δραστηριότητα είναι η προσωπικά αγαπημένη μου. Αρχικά, επιλέξτε ένα βιβλίο που σας χαλαρώνει (θα πρότεινα βιβλίο φαντασίας) και ένα άνετο σημείο του σπιτιού με ηρεμία (ίσως στο δωμάτιό σας με κλειστή τη πόρτα). Θα μπορούσατε επίσης να συνδυάστετε τα παραπάνω με την κατανάλωση ενός σνακ, όπως σοκολάτα, για παράδειγμα.

4. Γράψιμο ιστοριών

Αν είστε ο τύπος ανθρώπου με πολλή φαντασία και ιδέες για φανταστικές ιστορίες, τότε σίγουρα θα απολαύσετε να τις καταγράψετε σε ένα τετράδιο ή ψηφιακά. Ποιος ξέρει, ίσως δημοσιευτούν κάποια μέρα!

5. Μουσική

Είτε είστε φαν της ροκ, της ποπ ή της κλασικής μουσικής, σίγουρα θα απολαύσετε να βάλετε λίγη από την αγαπημένη σας μουσική, να κλείσετε τα μάτια σας και να χαλαρώσετε ακούγοντάς την. Μπορείτε να χορέψετε κιόλας, αν έχετε την διάθεση! Το μόνο σίγουρο είναι πως το συγκεκριμένο είναι το πιο χαλαρωτικό από αυτή τη λίστα!

monster-1460885_1280

Στέλλα Μ.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης