Χριστουγεννιάτικο παζάρι: Χρειαζόμαστε τη συμμετοχή σας!

Αυτή τη χρονιά, το σχολείο μας, το 1ο Πρότυπο Γυμνάσιο Ιλίου, διοργανώνει μία Χριστουγεννιάτικη γιορτή με το όνομα «Χριστούγεννα αλλιώς». Για να γίνει αυτή η γιορτή, όμως, αξέχαστη και επική, όπως όλοι θέλουμε, χρειαζόμαστε και τη δική σας συμμετοχή, γονιών και συγγενών!

Πρώτα πρώτα, όμως, ας ρίξουμε μία πιο φιλοσοφική και συναισθηματίκη ματιά στο θέμα. Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι «Χριστούγεννα αλλιώς», μια και δεν θα ασχοληθούμε μόνο με το πως να περάσουμε εμείς καλά και όμορφα στις διακοπές μας, αλλά και πως να κάνουμε ευχάριστες τις ζωές και άλλων ανθρώπων. Το παραπάνω, έχουμε σκοπό να το πραγματοποιήσουμε μέσα από μια γιορτή που έχουν δημιουργήσει τα παιδιά της Β” τάξης του σχολείου μας με τη βοήθεια της καθηγήτριας Θρησκευτικών , την κυρία Γεωργοπούλου.

Πέρα από τη γιορτή, όμως, μια άλλη δράση που θα πραγματοποιήσει το σχολείο μας αυτά τα Χριστούγεννα και θα πάρει μέρος όλο το σχολείο, είναι το Χριστουγεννιάτικο παζάρι. Εκεί είναι που χρειαζόμαστε την συμμετοχή σας!

Οι μαθητές όλων των τάξεων δημιουργούν στολίδια και προϊόντα για το παζάρι στα μαθήματα Καλλιτεχνικών ή και μόνοι τους. Θα χαρούμε πολύ αν τιμήσετε τις προσπάθειές μας και παρεβρεθείτε στο παζάρι αυτό! Το παζάρι θα λάβει χώρα την τελευταία εβδομάδα σχολείου και τα χρήματα που θα μαζευτούν θα σταλθούν σε φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Ελπίζουμε να έρθετε όσοι περισσότεροι μπορείτε και σας περιμένουμε όλους!!

Στέλλα Μ.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης