MasterChef 5 Ελλάδα

   Το MasterChef 5 στην Ελλάδα προβάλλεται ακόμη στις τηλεοράσεις μας και πρόκειται για μια εκπομπή μαγειρικής, όπου 26 επίδοξοι σεφ προσπαθούν να φτάσουν όσο μακρύτερα μπορούν και να παραμείνουν περισσότερο καιρό από τους άλλους για να  κερδίσουν τον τίτλο του επόμενου Έλληνα MasterChef και επιπλέον 50.000 ευρώ!!! 

    Το σίγουρο είναι ότι περνάνε 5 μήνες συνολικά για την ροή του διαγωνισμού και η εβδομάδα τους αρχίζει με ένα Mystery Box και ένα Τεστ Δημιουργικότητας. Στο πρώτο οι κριτές και η παραγωγή έχουν τοποθετήσει ένα κουτί πάνω στους πάγκους και από κάτω έχουν βάλει διάφορα υλικά, ανάλογα με το τι θα ζητήσουν οι κριτές από τους υποψήφιους να κάνουν! Έπειτα όποιος κερδίσει το Mystery Box, στο Τεστ Δημιουργικότητας θα μπορεί να ευνοήσει ή να βάλει σε δύσκολη θέση αυτούς που θέλει ο κάτοχος των πλεονεκτημάτων. Σε αυτή τη δοκιμασία οι υποψήφιοι καλούνται με υλικά που διαλέγουν αυτή τη φορά μόνοι τους από την αποθήκη τροφίμων, να φτιάξουν ένα ή περισσότερα φαγητά που είναι όμορφα σε εμφάνιση, δημιουργικά και έξυπνα, ανάλογα με το θέμα που τους είπαν οι σεφ. Όποιος κερδίσει εδώ, έχει πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα για την ομαδική δοκιμασία. Παράλληλα, όποιοι έχουν τις 3 χειρότερες προσπάθειες, πηγαίνουν για δοκιμασία Αποχώρησης.

    Η δοκιμασία Αποχώρησης είναι η πιο δύσκολη στιγμή της εβδομάδας, γιατί ένας πρέπει να αποχωρήσει. Εδώ η παραγωγή καλεί ένα διάσημο σεφ και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση πρέπει να φτιάξουν και να αντιγράψουν όσο πιο πιστά μπορούν το πιάτο που έχει φτιάξει ο καλεσμένος. Όποιος συγκεντρώσει τη μικρότερη βαθμολογία αποχωρεί από το παιχνίδι.

Ας δούμε λοιπόν τους φετινούς υποψήφιους:

αρχείο λήψης mas

Από όλους αυτούς ο Διονύσης και η Μαργαρίτα κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό. Το trailer του επεισοδίου της Δευτέρας μάλιστα δείχνει ότι έχουν να αντιγράψουν πολύ δύσκολα πιάτα από έναν σεφ με αστέρια Μισελέν.


 

 

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης